Tilavuokraus

Oulun teatterista löytyy tila niin isolle kuin pienellekin tapahtumalle!

Oletpa järjestämässä messuja, kokousta, konferenssia, karonkkaa, isoa tai pientä tilaisuutta, teatteristamme löytyy varmasti sopiva ratkaisu tilatarpeillesi.

Käytettävissäsi on mm:

Tilojen paikkamäärät on ilmoitettu peruskatsomomallissa. Lisäpaikkoja järjestetään mahdollisuuksien mukaan esim. lisäriveillä.

Teatterin näyttämö- ja aulatilat ovat muuntelukykyisiä ja soveltuvat mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Lisäksi käytettävissäsi on uusi teatteritekniikka valoineen, äänentoistoineen ja muine herkkuineen sekä ammattitaitoinen naulakko-, ovi- ja vahtimestarihenkilökunta. Tasokkaiden ja esteettömien tilojen lisäksi teatteri on sijainniltaan loistava ja tunnelmallinen meren äärellä, torimiljöön keskellä.

Teatterin läheisyydessä on myös runsaasti majoitusmahdollisuuksia eli pidemmänkin konferenssin tai muun tapahtuman järjestäminen on helppoa.

Mikäli et ole varma minkä kokoinen tila on juuri sinulle ja ryhmällesi sopiva tai tilavuokrauksesta nousee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä niin autamme!

Tilavuokrauksista vastaa palvelupäällikkö Arja-Liisa Länsineva.

Vuokrauksiin liittyvää tilasuunnittelua ja tekniikkaa hoitaa tekninen palvelupäällikkö Marko Häikiö.
Tilavuokrakyselyt sähköpostiosoitteella tilavuokraus@oulunteatteri.fi.

Jos tarvitset lisätietoa tapahtumien järjestämisestä Oulussa, olethan yhteydessä tapahtuma- ja kongressitiimiin. Lisätietoa tapahtumien järjestämisestä löydät myös Oulu Convention Bureaun (OCB) sivuilta.

 

Siirry sivun alkuun