Ravintola

Aulis – Aina on aikaa nauttia!  

Teatteriravintola Aulis on paikka, jossa teatterin ainutlaatuinen tunnelma yhdistyy unohtumattomiin makuelämyksiin. Tervetuloa viihtymään lounaalle näköalaravintolaan, nautiskelemaan lasi kuohuvaa tai kruunaamaan teatterikokemuksesi väliaikatarjoiluilla! 

Oulun teatterin upeat ja monimuotoiset tilat yhdistettynä Teatteriravintola Auliksen ravintolapalveluihin tarjoavat mahdollisuuden toteuttaa mitä erilaisempia asiakastilaisuuksia ja perhejuhlia. Luomme tilaisuudet ja juhlat toiveidenne mukaisesti. 

Väliaikatarjoilut Aulis-fiiliksellä 

Aulis laajensi väliaikatarjoilun käsitteen ja ravintola on nyt auki ennen esitystä sekä valikoituina iltoina esityksen jälkeen. Saavu paikalle hyvissä ajoin ja nauti uudistetusta valikoimastamme. Suolaiset ja makeat tarjoilut on laadittu asiakkaiden toiveiden perusteella. Kuohuvan kaveriksi olemme varanneet edullisia pikkusuolaisia makupaloja.

Tilaa väliaikatarjoilut kätevästi etukäteen Oulun teatterin verkkokaupasta viimeistään kaksi päivää ennen esitystä.

Näköalaravintola Auliksen lounasbuffet on katettu!

Oulun parhaimmat näköalat sijaitsevat teatteriravintola Auliksessa. Tunnelmaan kuuluu myös ripaus teatteria: harjoitustoimintaan liittyvät kuulutukset raottavat verhoa talon sisällä tapahtuvaan työhön. Nouse portaat toiseen kerrokseen ja Aulis-fiilikseen!  

Näköalaravintolan lounasbuffet on tarjolla maanantaista perjantaihin kello 11–14. Katso lounaslista täältä!

Siirry sivun alkuun