Kun tulet teatteriin

Näiltä sivuilta löydät kaiken oleellisen tiedon, mitä ennen teatteriin saapumista tarvitset tietää! 

Oulun teatteri on rakennettu upealle paikalle meren äärelle torinrantaan, jossa se sijaitsee keinotekoisella Vänmannin saarella, osoitteessa Kaarlenväylä 2.

Saapuminen

Kävellen ja pyörällä

Teatteri sijaitsee aivan keskustassa eli paikan päälle pääsee helposti kävellen. Maailman parhaana talvipyöräilykaupunkinakin palkittu Oulu tarjoaa myös hyvät pyöräilyreitit teatterille saapumiseen. Teatterin edessä on polkupyöräteline, johon pyörän voi jättää teatterivierailun ajaksi.

Bussilla

Oulun joukkoliikenteen bussit kulkevat kätevästi aivan kävelymatkan päästä teatterista. Tarkempaa tietoa bussien aikatauluista löydät Oulun joukkoliikenteen sivuilta.

Kun saapuu teatterille helposti bussilla, voi stressin parkkipaikan miettimisestä ja etsimisestä unohtaa.

Junalla

Oulun rautatieasema sijaitsee noin 1,5 kilometrin päästä teatteritalosta. Reitti asemalta teatterille kulkee Hallituskatua pitkin, Otto Karhin puiston läpi ja Pakkahuoneenkatua pitkin Kaarlenväylälle. VR:n aikataulut löydät täältä.

Pysäköinti

Teatterilla ei ole käytössään omaa parkkipaikkaa, vaan autot voi jättää esimerkiksi läheisille Torinrannan pysäköintipaikoille. Pysäköinti on maksullista kello 8–18. Lisätietoa pysäköinnistä löydät Oulun kaupungin sivuilta. Lisäksi kallioparkki Kivisydän sijaitsee aivan teatterin läheisyydessä. Lähin Kivisydämen hissiyhteys on osoitteessa Kauppurienkatu 8.

Parkkipaikat saattavat kuitenkin olla melko täynnä, joten pysäköimiseen on hyvä varata riittävästi aikaa.

Huom! Kirjaston remontin vuoksi kirjaston parkkipaikat eivät ole käytössä.

Teatterilla

Narikka

Naulakkomaksu on 3 €/hlö. Yleisön käytössä on myös vartioimaton naulakko, joka on maksuton.

Väliaika

Mahdollisesta väliajasta ilmoitetaan esityskohtaisesti. Väliajan kesto on noin 20 minuuttia. Väliaikatarjoilut voi ostaa ennakkoon Oulun teatterin verkkokaupasta. Tilaa tarjoilut ennakkoon täältä.

Siirry sivun alkuun