Kun tulet teatteriin

Näiltä sivuilta löydät kaiken oleellisen tiedon mitä ennen teatteriin saapumista tarvitset tietää! 

Oulun teatteri on rakennettu upealle paikalle meren äärelle torinrantaan, jossa se sijaitsee keinotekoisella Vänmannin saarella, osoitteessa Kaarlenväylä 2.

Teatteri sijaitsee aivan keskustassa eli paikanpäälle pääsee helposti kävellen. Maailman parhaana talvipyöräilykaupunkinakin palkittu Oulu tarjoaa myös hyvät pyöräilyreitit teatterille saapumiseen. Teatterin edessä on polkupyöräteline, johon voi pyörän jättää teatterivierailun ajaksi.

Teatterilla ei ole käytössään omaa parkkipaikkaa, vaan autot voi jättää esimerkiksi läheisille Torinrannan pysäköintipaikoille. Pysäköinti on maksullista kello 8–18. Lisätietoa pysäköinnistä löydät Oulun kaupungin sivuilta. Lisäksi kallioparkki Kivisydän sijaitsee aivan teatterin läheisyydessä.

Etenkin päivänäytösten aikana parkkipaikat saattavat kuitenkin olla melko täynnä. Oulun joukkoliikenteen bussit kulkevat kätevästi aivan kävelymatkan päästä teatterista. Tarkempaa tietoa bussien aikatauluista löydät Oulun joukkoliikenteen sivuilta.

Mahdollisesta väliajasta ilmoitetaan esityskohtaisesti. Väliajan kesto on 20 minuuttia. Väliaikatarjoilut voi tilata myös ennakkoon teatteriravintola Vänmannista. Tilaa tarjoilut ennakkoon täältä.

Siirry sivun alkuun