Saavutettavuusseloste

Tämä on Oulun teatterin saavutettavuusseloste. Saavutettavuusseloste koskee teatteri.ouka.fi -sivustoa ja se on laadittu 16.09.2020.
Sivuston on arvioinut teatterin saavutettavuustyöryhmä.

Saavutettavuusvaatimusten toteutuminen

Oulun teatterin nettisivut täyttävät saavutettavuusvaatimukset osittain. Nettisivumme täyttävät suurimman osan saavutettavuusvaatimuksista, eikä palveluista löydy kriittisiä puutteita.

Kohdat, joissa saavutettavuus ei täyty:

    • Etusivun automaattisesti päivittyvää kuvakarusellia ei saa pysäytettyä itse.
    • Ruudunlukuohjelma ei tunnista nettisivujen lomakkeiden Lähetä -painikkeita.
    • Kaikkia nettisivuilta tällä hetkellä löytyviä videoita ei ole tekstitetty (videot viety nettisivuille ennen saavutettavuusdirektiivin voimaan astumista).

Huomioimme ja tarkkailemme saavutettavuutta aktiivisesti nettisivujemme päivityksissä ja kehityksessä.

Anna palautetta sivustosta

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Palautetta ja kommentteja voi lähettää nettisivujemme Lähetä palautetta -lomakkeen kautta. Palautelomakkeen löydät täältä.

Lisäksi palautetta voi lähettää meille myös sähköpostitse teatteri@oulunteatteri.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Pohjois-Suomen aluehallintavirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Saavutettavuuden valvontayksikön yhteissähköposti on saavutettavuus@avi.fi. AVI suosittelee ottamaan ensisijaisesti yhteyttä lähettämällä tähän osoitteeseen sähköpostia.

Siirry sivun alkuun