Esteettömyys 

Oulun teatterissa on esteetön pääsy kaikkiin tiloihin. Teatterin aulasta oikealta, ravintola Vänmannin läheisyydestä löytyy hissi ylempiin kerroksiin. Henkilökuntamme auttaa mielellään tarvittaessa!

Pyörätuolipaikat

Pyörätuolipaikkoja on myynnissä 2 kpl / esitys kaikissa katsomoissa. Tiedustelut mahdollisista lisäpaikoista myyntipalvelusta: ke–la klo 12–19, esityspäivinä aina esityksen alkuun saakka ja la–su 2 tuntia ennen esitysten alkua, p. 0300 472 333 (0,51 €/min+pvm).

Pyörätuolia käyttävillä katsojilla on myös mahdollisuus ostaa teatteriliput netistä. 
Lipunmyyntipisteissä asioitaessa pyydämme ilmoittamaan pyörätuolin käytöstä.

Avustajat

Avustajat (esimerkiksi näkö- tai kehitysvammaisen asiakkaan tai sotaveteraanin) saavat ilmaislipun esityksiin. Nämä liput saa Oulun teatterin myyntipalvelusta, Kaarlenväylä 2.

Järjestelmä kuulolaitteille

Teatterin suurella näyttämöllä on järjestelmä kuulolaitteita varten. Lisäksi Pikisalissa ja lipunmyynnissä on käytössä induktiosilmukat. Muilla näyttämöillä ei ole kuuntelujärjestelmiä. Jos katsojalla ei ole omaa kuulolaitetta, teatteri antaa käyttöön infrapunavastaanottimen ja kuulokkeet.

Jos katsojalla on oma kuulolaite, teatteri antaa käyttöön infrapunavastaanottimen ja induktio-kaulanuhan. Tämä edellyttää, että kuulolaitteesta löytyy ”T-asento”. Kun kuulolaite on T-asennossa, se vastaanottaa äänet induktiokaulanauhalta ts. näyttämöltä.

Mekin olemme Vammaiskorttikohde

EU:n Vammaiskortti tulee Suomessa käyttöön vuoden 2018 keväällä. Me olemme mukana Vammaiskortin tukijoukoissa ja haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme. Olethan meihin yhteydessä, mikäli huomaat palveluissamme parannettavaa. Lisätietoja EU:n Vammaiskortista löydät osoitteesta vammaiskortti.fi.

Siirry sivun alkuun