Laskutus

Oulun teatterin laskutustiedot

1. Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus: 003724231970

Verkkolaskuoperaattori: Basware Oyj, välittäjän tunnus: BAWCFI22

2. Paperilaskut

Toimittajien, joilla ei ole valmiutta verkkolaskujen lähettämiseen, tulee lähettää paperilaskut osoitteeseen:

Oulun kaupunginteatteri Oy
Sarjanumero: 16803389
PL 861
00019 SSC

HUOM. Sarjanumero ja PL -osoite pitää olla sekä laskussa että kirjekuoressa.

Y-tunnus: 2423197-0

laskutus@oulunteatteri.fi

E-laskutus

Oulun teatteri tarjoaa mahdollisuuden kuluttajan e-laskuun. Asiakkaiden toivotaan tekevän e-laskusopimukset kaikkiin Oulun teatterin lähettämiin laskuihin.

1E-lasku on sähköinen lasku, jonka asiakas saa suoraan omaan verkkopankkiinsa sen jälkeen kun on tehnyt e-laskusopimuksen omassa verkkopankissaan. E-lasku on kätevä, vaivaton, turvallinen ja nopea. Kuluttaja saa e-laskun käyttöönsä nopeasti ja itse laskun maksu tapahtuu muutamalla napin painalluksella. E-laskuasiakkaan ei tarvitse itse näppäillä tilinumeroita eikä laskun viitenumeroa, tietojen hyväksyntä riittää. Näppäilyvirheitä ei tule ja paperilaskuista pääsee eroon. Laskut pysyvät tallessa sähköisessä arkistossa.

Oulun teatteri toimittaa laskut turvallisesti pankkien verkkopalveluun ja laskut voi maksaa missä ja milloin vain kunhan on yhteys Internetiin. Oulun teatterin lähettämä e-lasku näkyy verkkopankissa paperilaskun näköisenä normaalina laskuna. Ohjeita e-laskun käyttöönottoon saa omasta verkkopankista ja pankin asiakaspalvelusta.

Siirry sivun alkuun