Tilavuokraus

Teatteristamme löytyy tiloja mitä erilaisempiin tilaisuuksiin.

Tilat isoihin ja pieniin tilaisuuksiin.

Oletpa järjestämässä messuja, kokousta, konferenssia, karonkkaa, isoa tai pientä tilaisuutta, teatteristamme löytyy varmasti sopiva ratkaisu tilatarpeillesi. Tasokkaiden ja esteettömien tilojen lisäksi teatteri on sijainniltaan loistava ja tunnelmallinen meren äärellä, torimiljöön keskellä.

Suuri näyttämö

Nimensä mukaisesti Oulun teatterin suurin ja näyttävin tila tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tapahtumanjärjestäjille. Katsomossa on 530 istumapaikkaa, mutta tila on muokattavissa jopa 800 paikkaan. Tilasta löytyy tasokas äänentoisto ja valaistus. 

Suuren näyttämön salia voidaan käyttää auditoriotyyppisesti tai tilava näyttämöalue voidaan täyttää esimerkiksi messuständeillä. Suurella näyttämöllä on järjestetty muun muassa konferensseja, messuja, EU:n ministerikokous ja Oulun kaupungin 400-vuotisjuhlan juhlagaala. 

Paikkoja: 530

Katsomokartta

Pieni näyttämö

Pienen näyttämön nousevassa katsomossa on istumapaikkoja 133 ja tilassa on kaksi pyörätuolipaikkaa. Näyttämöltä löytyy moderni kokoustekniikka ja pienen näyttämön tilat sopivat pienten ja keskisuurten tilaisuuksien järjestämiseen.

Paikkoja: 133
Lattiapinta-ala katsomolla: 100 m²
Lattiapinta-ala katsomo sisään vedettynä: 185 m²

Katsomokartta

Pikisali

Oulun teatterin klubimainen tila on muunneltavissa monenlaisiin tilaisuuksiin. Katsomon voi rakentaa eri muotoihin matalilla baaripöydillä ja pystypöydillä ja  ja koko katsomo on anniskelualuetta. Uudistetusta teatteriravintola Auliksen baarista on saatavissa väliaikatarjoiluja pikkupurtavineen ja baari on auki koko esityksen ajan. Pikisali avataan 45 minuuttia ennen esitysten alkua.  

Tunnelmallinen ja monipuolinen Pikisali on helposti muunneltavissa tilanteen mukaan esimerkiksi kokouksia varten. Oulun kaupunginvaltuusto on kokoustanut Pikisalissa useamman vuoden. 

Paikkoja: 150 
Salin pinta-ala: 225 m² 

Vinttikamari

Nuorten näyttämön ja Moninaisuuden näyttämön koti Vinttikamari muuntautuu tilanteen vaatiessa moneen eri muotoon. 

Myös teatterin harjoitustilana toimiva Vinttikamari soveltuu hyvin pienten tilaisuuksien järjestämiseen. 

Paikkoja: 79

Maria Silfvanin kabinetti

Tyylikäs Maria Silfvanin kabinetti tarjoaa kauniit puitteet pienten tilaisuuksien järjestämiseen. 

Suuren näyttämön vieressä sijaitseva kabinetti mahdollistaa päivän ohjelmaan esityksen yhdistämisen. Teatteriravintola Auliksesta tilattavat tarjoilut täydentävät onnistuneen tilaisuuden. 

Paikkoja: 20–40

Fiini-aitio

Yllätä syntymäpäiväsankari tai ystäväporukka! Fiini on parasta koettuna ystävien, työkavereiden tai perheen kanssa. Suuren näyttämön Fiini-aitio tekee teatterivierailustasi erityisen. Aitiossa on paikat viidelle hengelle ja väliaikatarjoilut seurueelle katetaan yksityiseen ja tunnelmalliseen yläparven lämpiöön.   

Aition hinta on puhenäytelmissä 300 euroa (sis. alv.) ja musikaaleissa sekä oopperassa 400 euroa (sis. alv.). Hintoihin sisältyvät liput esitykseen, käsiohjelmat, naulakkomaksut, alkumalja ja teatterisuklaa viidelle sekä aition lämpiön käyttö tuntia ennen esitystä ja väliajalla. Tarjoilut tilataan erikseen teatteriravintolasta. Ne eivät sisälly aition hintaan.    

Lämpiöt ja aulatilat

Teatterin lämpiöt ja aulatilat mahdollistavat mainiot puitteet esimerkiksi messujen järjestämiseen. 

Ala-aulan, suuren näyttämön lämpiön ja pienen näyttämön lämpiön yhteispinta-ala on noin 1000 m² ja sisään voidaan ottaa kerralla jopa 1200 vierailijaa.  

Tilat sopivat erinomaisesti näyttelyosastojen sijoittamiseen. Liikkuminen on helppoa ja tekniikka, sähköliittymät ja valaistus ovat helposti saatavilla. Teatterilla on myös ammattitaitoinen naulakko-, ovi- ja virastomestarihenkilökunta. 

Teatteriravintola Aulis

Teatteriravintola Auliksessa teatterin ainutlaatuinen tunnelma yhdistyy unohtumattomiin makuelämyksiin ja Oulun upeimpiin näköaloihin. 

Auliksessa on mahdollista toteuttaa mitä erilaisempia asiakastilaisuuksia ja perhejuhlia. Luomme tilaisuudet ja juhlat toiveidenne mukaisesti. 

Referenssit

Business Oulu

”Yhteistyö Oulun teatterin kanssa on sujunut lähes 20 vuoden ajan uskomattoman hyvin oli sitten kyseessä pienempi tai suuri tilaisuus. Joustavuus ja luottamusta herättävä palvelu kokonaisuudessaan on tuonut Ouluun monia valtakunnallisia merkittäviä tapahtumia samoin kuin kansainvälisiä konferensseja. 

Koska kyseessä on suuria tilaisuuksia tarjoava kokonaisuus, kaiken on sujuttava supsikkaasti ja tämä on pelannut aina Oulun teatterin seinien sisäpuolella kesät talvet. Superammattilaiset ovat kaiken takana tinkimättömällä ammattitaidollaan ja hienolla asenteellaan. ”

Helena Pikkarainen 
Asiantuntija, kokoukset ja kongressit
Business Oulu 

Globex Oy

”Globex Oy on järjestänyt vuosien ajan sosiaali- ja vanhustyöalan ammattilaisille suunnattuja koulutus- ja näyttelytapahtumia Oulun teatterilla. Teatterin salit ja lämpiötilat sekä keskeinen sijainti soveltuvat tapahtumiimme erinomaisesti. Oulun teatterin henkilökunnan ammattitaito ja palvelualttius on ensiluokkaista ja jopa ylittänyt odotuksemme niin myyntineuvotteluissa kuin tekniikan palveluidenkin osalta paikan päällä tapahtumissa. Myös ravintolapalveluihin on voinut aina luottaa. Tulemme järjestämään tapahtumia Oulun teatterilla varmasti myös jatkossa.” 

Pekka Kokko 
Markkinointipäällikkö 
Globex Oy 

Tekniikka

Teatterin näyttämö- ja aulatilat ovat muuntelukykyisiä ja soveltuvat mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Lisäksi käytettävissäsi on uusi teatteritekniikka valoineen, äänentoistoineen ja muine herkkuineen sekä ammattitaitoinen naulakko-, ovi- ja virastomestarihenkilökunta. 

Lisätiedot

Mikäli et ole varma minkä kokoinen tila on juuri sinulle ja ryhmällesi sopiva tai tilavuokrauksesta nousee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme! 

Tilavuokrauksista vastaa palvelupäällikkö Arja-Liisa Länsineva. Vuokrauksiin liittyvää tilasuunnittelua ja tekniikkaa hoitaa tekninen palvelupäällikkö Marko Häikiö. 

Yhteydenotot

Tilavuokrakyselyt

tilavuokraus@oulunteatteri.fi

Fiini-aitio yrityksille ja yhteisöille
Anne Roth

Fiini-aitio perheille ja ystäväporukoille
myyntipalvelu@oulunteatteri.fi

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oulunteatteri.fi.