Asiakasrekisteriseloste

Laatimispäivä 13.5.2011, päivitetty 11/2017

Oulun kaupunginteatterin henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen asiakasrekisteriseloste

1. Rekisterin nimi
Asiakasrekisteri, lipunmyynti

2. Rekisterinpitäjä
Oulun kaupunginteatteri Oy
Käyntiosoite: Kaarlenväylä 2, 90100 Oulu
Postiosoite: PL 5 90015 Oulun kaupunki
p. 08 5584 7000

3. Rekisterin käyttötarkoitus
Asiakastietojen hallinta, lipunmyynti, tilaisuuksien hallinta, tilaisuuksien raportit, markkinointi

4. Rekisterin tietosisältö, tietolähteet, tietojen luovutus ja ylläpitojärjestelmä
Asiakkaan yksilöinti- ja yhteystiedot sekä myyntiä koskevat tiedot; nimi, puhelinnumero, osoite, sähköposti sekä muuta myyntiä (lippujen varaukset ja ostot) koskevat asiakas- ja laskutustiedot. Rekisterin ylläpitojärjestelmä: Ticketmasterin lipunmyyntiohjelma, toimittaja Ticketmaster Suomi Oy

5. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan ilmoitus (puhelimitse, henkilökohtaisesti paikan päällä, sähköpostin välityksellä tms.), muut Ticketmasterin myyntipisteet.

6. Rekisterissä olevien tietojen luovutus
Rekisterin tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta tai siirretä yhteistyökumppaneille, muille ulkopuolisille tai EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Ticketmaster Suomi Oy ei käytä asiakastietoja suoramarkkinointitarkoitukseen.

Tietoja luovutetaan 3. osapuolelle:
– Teatteriravintola Vänmannille suoramyyntitarkoitukseen
– Tiedot ovat valtakunnallisen Ticketmasterin käytössä (myyntipisteet)

7. Tietojen luovutuksen peruste

Ticketmasterin tietokanta edesauttaa ja nopeuttaa asiakkaiden palvelua Ticketmasterin myyntipisteissä (esim. Oulu10 palvelupisteet). Myyntipisteet myyvät teatterin lippuja ja pystyvät lisäämään, täydentämään ja päivittämään asiakkaiden tietoja.

Rekisteröity voi kieltää tietojensa käytön ja luovuttamisen suoramarkkinointiin.

8. Rekisterin suojaaminen

Analoginen aineisto asiakasrekisteristä säilytetään arkistointimuodostussuunnitelman mukaan. Käyttöoikeudet digitaaliseen aineistoon on suojattu käyttäjätunnuksin ja salasanoin ja niiden käyttämistä valvotaan.

Digitaaliset aineistot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

9. Rekisteröidyn tarkastusoikeus ja virheellisen tiedon korjaaminen

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella tai vierailemalla henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona:

Oulun kaupunginteatteri Oy
Tarja Ylisirniö
PL 5, 90015 OULUN KAUPUNKI

Tietojen oikeellisuutta ei tarkisteta. Asiakkaalla on mahdollisuus korjata, poistaa ja lisätä talletettavia tietoja ilmoittamalla asiakaspalveluhenkilöstölle teatteri@ouka.fi.

Siirry sivun alkuun