Oamkilainen – hae mukaan Kinky Boots -musikaaliin

Kinky Boots -musikaali valloittaa Oulun teatterin suuren näyttämön helmikuussa 2025. Musikaalin ohjaa Alma Lehmuskallio, koreografiasta vastaa Henri Sarajärvi ja vastaavana kapellimestarina toimii Eeva Kontu MD Companysta.

Teatterilla on ilo etsiä esiintyjiä tulevaan musikaaliinsa ja Oamkin laulu- ja tanssitaitoisille opiskelijoille tarjotaan pääsy suljettuun koe-esiintymistilaisuuteen. Yhteistyö antaa mahdollisuuden opiskelijoille osallistua Oulun teatterin suurtuotantoon ja nähdä sekä oppia, kuinka musikaali syntyy.

Valituille opiskelijoille harjoitukset ja 10 ensimmäistä esitystä kuuluvat Oamkin kanssa tehtävän yhteistyön piiriin. Opiskelijat ovat silloin vakuutettuja koulun kautta ja saavat osallistumisesta 10 opintopisteen suoritusmerkinnän. Tämän jälkeisiä esityksiä varten opiskelijoille valmistellaan työsopimukset ja maksetaan työehtosopimuksen mukainen palkka.

Esityksen ensimmäinen harjoitusperiodi on lokakuussa ja varsinaiset näyttämöharjoitukset alkavat 14.11.2024, jolloin harjoitellaan pääsääntöisesti maanantaista torstaihin kello 10–17. Tammikuussa 2025 harjoittelu tiivistyy ja muuttuu kaksiosaiseksi kohti ensi-iltaa. Ensi-ilta on 1.2.2025, esitykset (suunnitteilla yhteensä n. 50) kevään ja syksyn näytäntökausilla, viimeiset esitykset ovat joulukuussa 2025.

Koe-esiintyminen

Koe-esiintyminen järjestetään maanantaina 30.10. kello 1216 Oulun teatterissa pienellä näyttämöllä.

Esiintyjiä haetaan ensembleen seuraaviin rooleihin:

Tehtaan työntekijä (understudy Simon Sr/Richard Bailey)
Näyttämöikä 30+
Ääniala korkea baritoni

Tehtaan työntekijä (understudy Harry)
Näyttämöikä 25-30
Ääniala korkea pop-tenori (C3-B4)

Tehtaan työntekijä (understudy Nicola)
Näyttämöikä 25–30
Ääniala korkea pop-sopraano (belt F5)

Edellytämme hakijoilta mahdollisuutta kehittyä musikaalin laadun takaavaksi näyttelijäntyön, laulun ja tanssin osaajaksi sekä ehdotonta sitoutumista harjoitus- ja esitysperiodeihin.

Olemme todella iloisia monimuotoisesta hakijajoukosta. Haluamme toiminnassamme edistää yhdenvertaisuutta ja toivomme hakijoiksi kaiken taustaisia sekä eri sukupuolia edustavia esiintyjiä. Musikaali tulee olemaan suomenkielinen, mutta sinun ei tarvitse puhua täydellistä suomea osallistuaksesi esiintyjähakuun.

Huom! Ensembleen järjestetään koesiintyminen myös sunnuntaina 15.10., mutta tilaisuus on avoin ja suunnattu ammattilaisille, joilla on jo aiempaa musikaalikokemusta.

Lisätietoja hausta antaa tuotantopäällikkö Sari Tanner puhelimitse pe 18.8. ja ma 21.8. klo 9–14 tai sähköpostitse sari.tanner@oulunteatteri.fi.

Hae mukaan 30.9.2023 mennessä täyttämällä alla oleva lomake.

Kinky Bootsin haku Oamkilaisille

Hakulomakkeella ilmoittamiasi tietoja käytetään vain tähän hakuprosessiin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Lomaketietoja säilytetään vain produktion ajan, jonka jälkeen ne hävitetään.

  • (Syksy 2024 – syksy 2025)
  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
Siirry sivun alkuun