Jenni Janakka Kuka mun päässä puhuu?Huumoria, lämpöä ja ymmärrystä tarjoileva puheshow

Minulla on minun mieltymykset ja näkemykset, ja sillä selvä. Eikö niin? Mutta mitä jos ne on ristiriidassa? Ketkä kaikki mun ajatteluuni vaikuttaa? Äiti siellä ainakin hölöttää, ystävä kannustaa ja kumppani tukee – tai sit on vaan hiljaa. Kalevala, Niskavuori, Uuno Turhapuro ja lätkän MM-kulta. Insinöörit, Nokia, Supercell ja kansainvälistyminen. Äitiyskin on brändätty lokeroihin. Asunko riittävän isossa kaupungissa omaksuakseni urbaanin identiteetin? Entä jos tykkäänkin marjastaa? 

Kulttuuri on pirstaloitunut yhä pienempiin kupliin. Kaikki eivät katsokaan enää Metsoloita ja ymmärrä sitä kautta tämän päivän tavallisen ihmisen elämää täällä Suomessa. Ja sitten kun pitää olla vielä niin tosissaan kaiken kanssa. Meistä on tullut identiteettihatut silmillä poukkoilevia dodoja.  

Röyhkeyskoulusta tuttu Jenni Janakka tarraa havainnollistamaan sitä, miten tänä päivänä niin kovin trendikäs tiedostaminen ja omaa jengiä edustavan ihmisen sokea myötäileminen saa meidät nippuun kuin portsari riehuvan humalaisen. Solmussa ollaan ja niin tosissaan. Huumoria, lämpöä ja ymmärrystä tarjoileva puheshow on yhdistelmä tunnistettavia tarinoita, tiedettä, ääniefektejä, naurua ja musiikkia.

  • Pikisali
  • Esitykset la 18.4. klo 13 ja 19
  • Kesto 1t 30min (sis. väliajan)
  • Liput 28 € / 24 €
  • Pikisalin ovet avataan 45 minuuttia ennen esitystä.

Tekijät

Kommentoi näytelmää

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun