Helsingin Sanomat HS Musta laatikkoElävää journalismia

Musta laatikko tarjoaa laatujournalismia uudenlaisena elävänä esityksenä. Kertojina ovat Helsingin Sanomien toimittajat ja kuvaajat, jotka nousevat lavalle kertomaan pitkään valmisteltuja ja ennenjulkaisemattomia tositarinoita.

Musta laatikko etenee kuin sanomalehti: aiheiden kirjo sekä yllättää, oivalluttaa, viihdyttää ja liikuttaa. Ulkomaanreportaasista siirrytään kulttuuriaiheisiin ja humoristista kolumnia voi seurata pitkän linjan politiikantoimittajan syväluotaava analyysi tai kuvajournalistin koskettava minidokumentti. Esitykset päästävät yleisön myös toimittajien ja kuvaajien työn kulisseihin.

”Kuten muutoinkin työssämme, kaikki lavalla kuultava ja nähtävä on aina totta”, kertoo HS:n toimittaja ja yksi Mustan laatikon tuottajista Jaakko Lyytinen.

Musta laatikko -esityksiä on järjestetty vuodesta 2016 lähtien Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Suosituissa esityksissä on käynyt jo yli 30 000 katsojaa. Musta laatikko on myös palkittu Bonnierin journalistipalkinnolla.

Esityksen aiheita ja puhujia ei paljasteta etukäteen – eihän sitäkään koskaan etukäteen tiedä, millä aiheilla sanomalehti aamulla taas yllättää.

  • Suuri näyttämö
  • 2 tuntia 30 minuuttia (sisältää väliajan)
  • 34 € / 34 € / 24 €

Tekijät

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun