Cassiopeia – Musta lammasKuorokonsertti

Kuoroihin ja kuorokenttään liittyvät, jo hieman väljähtyneet käsitykset laitetaan uusiksi tässä konsertissa, mihin oululainen Cassiopeia saa vieraakseen Helsingistä maailmallakin menestyneen Musta lammas -kuoron. Illan aikana kuullaan useiden ulkomaisten ja kotimaisten pop-artistien musiikkia ja kaikkien kappaleiden sovitukset on juuri näille esittäjille tehty ja räätälöity.

Suomen kiinnostavimpiin a cappella -musiikin tekijöihin lukeutuva Musta lammas -kuoro haluaa laajentaa käsitystä siitä, mitä korkealaatuinen kuoromusiikki voi olla. Tinkimättä populaarimusiikin vastustamattomasta sykkeestä sekä puhuttelevasta sointimaailmasta, Musta lammas groovaa ja soi tiukasti yhteen bändin tavoin. Rytmimusiikkiin erikoistuneen 24 ammattimuusikon kokoonpanon kunnianhimoinen visio on lauluyhtyeen tapaan esittää vain itselleen räätälöityä materiaalia. Luvassa on näyttävä ja vaikuttava show, joka tuo esiin ryhmän ainutlaatuisuuden, energian ja ammattitaidon.

Cassiopeia julkaisi vuonna 2019 äänitteen, johon kuoro tilasi maamme eturivin sovittajilta sovituksia PMMP:n musiikista. Projekti on esimerkki kuoron ennakkoluulottomasta ja uraauurtavasta toiminasta ja sen hedelmiä kuullaan tässäkin konsertissa. Cassiopeia esittää monipuolisesti eri tyylistä musiikkia ja tekee aktiivista yhteistyötä paikallisten ja valtakunnallisten toimijoiden kanssa. Kuoro sijoittui Tampereen Sävelen kuorokatselmuksessa kesällä 2019 kahden kultaleiman kategoriaan parhaana kuorona Jyväskylän pohjoispuolella. 

Konsertti järjestetään yhteistyössä Oulun Teatterin ja Oulun Musiikkijuhlien kanssa.

  • Pikisali
  • Esitys la 14.3. klo 18
  • Kesto n. 2t (sis. väliajan 20 min.)
  • Liput 24 € / 20,50 €
  • Pikisalin ovet avataan 45 minuuttia ennen esitystä. Esitys on K18 anniskelukatsomon takia.

Tekijät

Kommentoi näytelmää

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun