Cassiopeia ja Musta lammasKäsitykset kuoromusiikista uusiksi

Rytmimusiikin erityisosaajat Cassiopeia Oulusta ja Musta lammas Helsingistä näyttävät, mitä kuorolaulu voi tänä päivänä parhaimmillaan olla. Vanhahtavat ja väljähtäneet käsitykset laitetaan uusiksi tässä konsertissa, jossa kuullaan laajasti ulkomaisten ja kotimaisten artistien musiikkia sekä myös omaa tuotantoa. Illan aikana kuultavat sovitukset ovat lähes kaikki esittäjilleen räätälöityjä, mikä takaa ainutlaatuisen konserttikokonaisuuden.

Cassiopeian viimeisin levytysprojekti on ollut 15 kappaleen kokonaisuus PMMP:n musiikkia, joiden sovitukset tilattiin maamme eturivin kuorosovittajilta. Levy julkaistiin vuonna 2019 ja näitä kappaleita kuullaan myös tässä konsertissa. Lisäksi ohjelmassa on muuta kevyttä musiikkia esimerkiksi Maustetytöiltä ja Aki Sirkesalolta.

Mustan lampaan ohjelmisto kattaa kevyttä musiikkia laidasta laitaan ja kaikki toteutetaan taiteellisesta tasosta, saati groovesta tinkimättä. Mustan lampaan musiikki on vetoavaa ja käsittää sekä omaa tuotantoa että tunnettujen artistien covereita. Luvassa on näyttävä ja vaikuttava show, joka tuo esiin ryhmän ainutlaatuisuuden, energian ja ammattitaidon.

Kuorot esiintyvät myös yhdessä superkokoonpanona, joten tiedossa on jotain uraauurtavaa ja ainutlaatuista!

Konsertit toteutetaan yhteistyössä Oulun teatterin kanssa.

  • Pikisali
  • Esitykset pe 21.1. klo 19, la 22.1. klo 15 ja klo 19
  • 2 tuntia (sisältää väliajan)
  • Liput 24 € / 20,50 € / 20,50 €

Tekijät

Kuvat

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun