Breath

Vangitsevasta esiintyjyydestään tunnetut koreografi-tanssija Tero Saarinen ja ”harmonikkataiteen Jimi Hendrix” Kimmo Pohjonen ottavat mittaa toisistaan äänen ja liikkeen voimaverkossa. Tero Saarinen Companyn teoksille ominaisella tavalla Breath kietoo yhteen elävää musiikkia, tanssia ja visuaalisuutta – tällä kertaa beckettmäisellä elämän pohdinnalla ja absurdilla huumorilla maustettuna.

Maailman ensi-iltansa huhtikuussa 2018 Kanadassa saanut duetto on herättänyt voimakkaita tunteita niin yleisössä kuin kriitikoissakin. Ouluun teos saapuu pian Aasian-kiertueensa jälkeen.

Lisätietoa Tero Saarinen Companyn nettisivuilta.

”Kaksi nerokasta taiteilijaa yhdessä näyttämöllä. Kriitikko odottaa suuruutta, eikä pety. Tero Saarinen ja Kimmo Pohjonen ovat täydellinen yhdistelmä. — Yleensä Tero Saarinen koskettaa minua erityisen voimakkaalla tunnelatauksellaan, mutta myös ymmärryksellään musiikista. Mitä Kimmo Pohjoseen tulee, kaltaisiaan tämän tason kokonaisvaltaisia taiteilijoita on vähän – katsoja saa todella nähdä ja tuntea hänen läsnäolonsa, eikä vain kuunnella säveliä.”
– HUFVUDSTADSBLADET, 31.5.2018

”Breath ällistyttää, hämmentää, yllättää ja vaikuttaa.”
– TURUN SANOMAT, 23.5.2018

”Karismaattisia esiintyjiä — vangitsee intensiivisyydellään ja täydellisellä heittäytymisellä. Breath on taatusti näkemisen arvoinen esitys, jossa eri ihmisille kolahtavat eri asiat.”
– DEMOKRAATTI, 17.5.2018

Vierailu on tuotettu yhteistyössä JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen kanssa.

  • Suuri näyttämö
  • 7.2.2019 19:00
  • 65 min
  • Liput 38 € / 35€

Tekijät

Kommentoi näytelmää

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun