Teatteriagentti

Teatteriagentti on Oulun teatterin tärkeä kanta-asiakas ja ryhmänvetäjä. Voit ilmoittautua teatteriagentiksi (ja jäsenyytesi säilyy), kun lippuostosi ylittävät 50 lippua näytäntökaudessa (1.8.–31.7.).

Agenttialennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Liity teatteriagentiksi!

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Teatteriagenttiedut:

1. Agenttihintaiset liput

Teatteriagentti saa ostaa agenttihintaiset liput teatterin omiin esityksiin. Alennus teatterin esityksiin on kolme euroa perus- tai eläkeläislipun hinnasta (eläkeläislippu tekee joissakin esityksissä poikkeuksen asiamiesalennuksen myöntämiseen). Alennusta/etua ei myönnetä koululais-/opiskelijalipusta, vierailuesityksistä, joulukonserteista, lasten esityksistä, eikä ensi-illoista. 25 hengen ja sitä suuremmasta ryhmästä (pois lukien em. esitykset) myönnetään kaksi ilmaista lippua.

2. Tilaisuudet

Teatteriagentteja kutsutaan mahdollisiin teatterin järjestämiin tilaisuuksiin, taiteilijatapaamisiin ja muihin kanta-asiakkaille räätälöityihin tapaamisiin ja tapahtumiin.

3. Henkilökohtainen palvelu

Teatterin ryhmä- ja yritysmyynti auttaa kaikessa teatterin lipunmyyntiin ja varauksiin liittyvissä asioissa. Myyntiassistentti Kristiina Vaali p. 050 389 1340.

4. Ennakkoesitykset

Teatteriagentit saavat kaksi vapaalippua teatterin oman ohjelmiston puhenäytelmien ennakkoesityksiin (ei koske musikaaleja tai oopperoita).

5. Kerrytä lippuostot omalle asiakasnumerolle – palkitsemme ahkerimman teatteriagentin

Tieto teatteriagenttiudesta liitetään henkilön asiakastietoihin. Käyttämällä aina omaa asiakasnumeroa lipputilauksen yhteydessä kerrytät teatteriagenttiuteen oikeuttavia lippuostoja. Teatteri seuraa kauden aikana kertyneitä ostoja ja palkitsee ahkerimman teatteriagentin syyskauden tilaisuudessa teatterilahjakortilla.

6. Lippupalkinnot

Agentti saa maksuttomia lippuja teatterin omiin puhenäytelmiin (ei musikaalit eikä oopperat) suhteessa myymiinsä lippuihin (per kausi):

50–99 myytyä lippua: 1 ilmainen kutsuvieraslippu

100–149 myytyä lippua: 2 ilmaista kutsuvieraslippua

150–199 myytyä lippua: 3 ilmaista kutsuvieraslippua

200–299 myytyä lippua: 4 ilmaista kutsuvieraslippua

300–399 myytyä lippua: 5 ilmaista kutsuvieraslippua

400–499 myytyä lippua: 6 ilmaista kutsuvieraslippua

Yli 500 myytyä lippua: 10 ilmaista kutsuvieraslippua

 

 

 

 

Siirry sivun alkuun