Lahjakortit

Anna lahjaksi elämys!

Oulun teatteriin voi ostaa lahjakortteja teatterin ala-aulan lipunmyynnissä. Valikoimassa on kaksi vaihtoehtoa: teatterin oma lahjakortti, joka kelpaa maksuvälineenä vain Oulun teatterissa tai Ticketmasterin laskevasaldoinen lahjakortti, jolla voit tehdä ostoksia kaikissa Ticketmasterin lippukaupoissa. Lisätietoja lahjakorteista saat myyntipalvelustamme. Myyntipalvelun yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä! 

Oulun teatterin oma lahjakortti

Oulun teatterin oma lahjakortti on voimassa vuoden (12 kk) ostopäivästä. Kyseinen lahjakortti on käytettävä yhdellä ostokerralla, eikä siitä palauteta rahaa takaisin.

Lahjakortti on ostettavissa tasakymmenluvuin, kuten 10€, 20€, jne. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin teatterin ohjelmistossa oleviin esityksiin. Sillä voi ostaa myös käsiohjelman ja narikkamaksun.

Sähköinen e-lahjakortti

Voit myös ostaa Oulun teatterin sähköisiä e-lahjakortteja suoraan Ticketmasterin verkkosivuilta. E-lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ja se käy maksutapana ainoastaan Ticketmasterin verkkokaupassa osoitteessa ticketmaster.fi. E-lahjakortin voit ostaa 10–300€ väliltä (vain tasakymmenluvuin).

Ohjeet lahjakortin ostamiseen:

  • Valitse ensin kortin arvo ja paina ”Päivitä”
  • Lisää toinen kortti tai paina ”Jatka”
  • Kirjoita sähköpostiosoitteesi kenttään ja ”Jatka vieraana”
  • Kirjoita lähettäjän nimi, vastaanottajan nimi, sähköpostiosoite ja henkilökohtainen viestisi (henkilökohtaiseen viestiin voit kirjoittaa esim. onnentoivotukset)
  • Paina ”Tallenna”
  • Siirry maksuun painamalla ”Jatka”

 

Siirry sivun alkuun