Kausikortti

Ensi-illan kausikortti näytäntökaudelle 2022–2023

Ensi-illan kausikortti palaa lipputarjontaan! Kausikortti sisältää neljä suuren näyttämön ensi-iltaa omalla paikalla ja sen hinta on 158,50 € (sis. 3 € toimituskulun). Kausikortin voi ostaa Oulun teatterin myyntipalvelusta.

Patriarkka, ensi-ilta 27.8.2022
Syksyn ensimmäinen ensi-ilta on Sakari Hokkasen ohjaama Patriarkka. Se on kaunis, koskettava ja hauska draama kahden sukupolven eroista, suuntaansa etsivästä maasta ja taistelemisen arvoisesta rakkaudesta. Patriarkka oli Kansallisteatterin 140-vuotisjuhlanäytelmä.

Peter Pan menee pieleen, ensi-ilta 12.11.2022
Peter Pan menee pieleen kertoo harrastajateatteriseurueesta, jonka Peter Pan -esityksen ensi-illassa menee poskelleen ihan kaikki. Esitys on teatteria teatterista, monikerroksinen ja nopeatempoinen komedia, joka asettaa tekijöilleen mittavat fyysiset ja tekniset vaatimukset. Oulun teatterissa on aiemmin nähty sarjan aloittanut Pieleen meni -komedia vuonna 2017.

Taikahuilu, ensi-ilta 13.1.2023
Wolfgang Amadeus Mozartin säveltämä Taikahuilu on yksi maailman rakastetuimmista oopperoista. Se avaa ihmisen erityisen kyvyn kuvitella maailmoita, luoda uusia tarinoita ja uskoa satuihin. Taikahuilun päärooleissa laulavat Johanna Isokoski (Pamina) ja Tuomas Miettola (Tamino). Oopperan orkesterina toimii Oulu Sinfonia, ja kuorona Oulun kamarikuoro sekä Cassiopeia.

Pienen hauen pyydystys, ensi-ilta 11.3.2023
Pienen hauen pyydystys perustuu Juhani Karilan palkittuun menestysromaaniin. Se on villi ja vapaa sekoitus rakkausdraamaa, rehevää kansankomediaa ja myyttistä fantasiaa, missä kaikki on mahdollista! Janne Pellisen dramatisoinnissa Karilan romaanin mielikuvitus ja virtuoosimainen kieli pääsee täysiin oikeuksiinsa ja valtaa Oulun teatterin suuren näyttämön.

Huom! Kausikortin liput ovat vain ensi-iltoihin, eikä niitä voi vaihtaa muihin esityksiin.

 

 

 

 

 

Siirry sivun alkuun