Kausikortti

Ensi-illan kausikortti näytäntökaudelle 2023–2024

Näytäntövuoden 2023–2024 suuren näyttämön ensi-iltojen kausikortit ovat nyt myynnissä. Ensi-illan kausikortti sisältää kolme suuren näyttämön ensi-iltaa, ja kausikortin hinta on 111 € (sis. 3 € toimituskulun). Kausikorttiin sisältyvät ensi-iltaliput käyvät vain ensi-iltoihin, eikä niitä voi vaihtaa muihin esityksiin.

Kausikortteja myy Oulun teatterin lipunmyynti ja ne tulee lunastaa 11.8. mennessä. 

Ei kertonut katuvansa, ensi-ilta la 26.8. klo 19  

Syksyn ensimmäinen ensi-ilta on Tommi Kinnusen menestysromaanin pohjaava Ei kertonut katuvansa, jonka Oulun teatteriin ohjaa Piia Peltola. Eletään vuotta 1945 ja toinen maailmansota on loppumassa. Viisi naista matkaa saksalaisten tukikohdasta kotiin läpi poltetun lapin. Suomen sotilasliittolaisuudesta pitää maksaa hinta, ja sen hinnan maksavat naiset. Minkälainen vastaanotto kotona odottaa? Oulun teatterin esitys tuo vaietun ihmisjoukon kokemukset lähelle.  

Ihmemaa Oz, ensi-ilta la 11.11. klo 19  

Ihmemaa Oz on Heta Haanperän ohjaama koko perheen klassikkosatu, jossa pyörremyrsky tempaisee tavallisen tytön arkiaskareistaan ja lennättää hänet Ozin ihmemaahan. Luvassa on värikäs mielikuvitusmatka yllätyksellisten näyttämökuvien ja roolihahmojen seurassa. Seikkailussa koetaan vaarallisia tilanteita ja ihmeellisiä sattumuksia, mutta mukana on viisautta, rakkautta ja rohkeutta, joiden avulla kiperimmätkin vaikeudet selätetään.  

Varjoja paratiisissa, ensi-ilta la 2.3. klo 19  

Varjoja paratiisissa perustuu Aki Kaurismäen samannimiseen elokuvaan vuodelta 1986. Se on sydämellinen ja yllätyksellinen rakkaustarina, jonka kantaesityksen Oulun teatteriin ohjaa ja dramatisoi Jarno Kuosa. Varjoja paratiisissa on vilpitön ja voimakas tarina hyväsydämisistä ihmisistä varjojen keskellä. Se näyttää arjen ja vaatimattoman elämän kauneuden.

Huom! Jo edellisellä kaudella ensi-iltansa saanut Taikahuilu-ooppera jatkaa ohjelmistossamme 9.1.2024 alkaen 11 esityksen verran, muttei enää sisälly kausikorttiin. Tarjoamme kausikorttiasiakkaillemme kuitenkin mahdollisuuden nähdä Taikahuilu-ooppera uudelleen normaalia edullisempaan hintaan 49 € (norm. 56–53 €). Kausikorttilaisten edullisempi hinta on voimassa 11.8.2023 asti.
 

Siirry sivun alkuun