Arvolippu

Syksyn 2021 peruutettujen ja siirrettyjen esitysten liput voi vaihtaa arvolippuun tai rahaksi 31.12.2021 mennessä. Tämän jälkeen lippujen muuttaminen ei valitettavasti onnistu ja lunastamattomien lippujen tulot käytetään teatteritoiminnan tukemiseen.  

Tilanteen poikkeuksellisuuden vuoksi toivomme, että vaihtaisitte teatteriliput ensisijaisesti arvolippuihin ja näin ollen pääsette nauttimaan teatterielämyksistä. 

Mitä arvolippu tarkoittaa?

Arvolippu kirjoitetaan sille summalle, minkä asiakas on lippuihin käyttänyt eli hyvitämme myös lipun hintaan sisältyvän toimituskulun. Arvolippu on voimassa 31.5.2022 saakka ja se käy maksuvälineenä vain Oulun teatterin myyntipalvelussa.

Ilmais- ja kutsuvieraslippuja emme vaihda. 

Mistä ja miten voin saada arvolipun? 

Vaihtaaksesi liput arvolippuun ilmoita seuraavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen myyntipalvelu@oulunteatteri.fi tai aukioloaikoina puhelimitse p. 0300 472 333 (0,51 €/min + pvm) ja toimitamme arvolipun sinulle sähköpostilla tai postitse:

  • Yhteystietosi (nimi & puhelinnumero)
  • Mihin näytökseen alkuperäinen lippu on ostettu 
  • Tilausnumero / transaktio-numero tai rivi- ja paikkatiedot 

Huom! Nämä tiedot riittävät eli ethän lähetä lippujasi liitetiedostona!

En halua vaihtaa lippua arvolipuksi, miten toimin? 

Liput on mahdollista myös palauttaa rahaksi. Jos olet ostanut lippusi teatterin myyntipalvelusta pyydämme sinua olemaan yhteydessä teatterin myyntipalveluun. Tässä tapauksessa tarvitsemme ylläolevien tietojen lisäksi myös tilinumerosi ja osoitetietosi

HUOM! Kaikista muista lippukaupoista (myös Oulu10:stä) ostettujen lippujen hyvitykset tulee tehdä Ticketmasterin kautta. Mikäli lippusi ei ole ostettu teatterin myyntipalvelusta tulee sinun täyttää Ticketmasterin palautuslomake. Huomioithan, että Ticketmaster ei palauta toimituskuluja.

Kysyttävää?

Mikäli sinulla on kysyttävää lippujen hyvityskäytännöistä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen myyntipalvelu@oulunteatteri.fi tai puhelimitse numeroon p. 0300 472 333 (0,51 €/min + pvm, ke–la klo 12–19).

 

Siirry sivun alkuun