Alennukset

Oulun teatteri tarjoaa alennuslippuja omiin esityksiinsä ja osaan vierailuista.

Alennuslippuja myydään alle 26-vuotiaille, opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille sekä varus- ja siviilipalvelumiehille. Alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä. 

Wörtti-lippu on tarkoitettu alle 26-vuotiaille katsojille. Osta lippu teatteriin tuntia ennen esityksen alkua hintaan 10 euroa. Lipun voi ostaa vain teatterin myyntipalvelusta, mikäli näytöksessä on vielä tilaa.

Sotiemme veteraaneilla on mahdollisuus saada vapaalippuja Oulun teatterin omiin esityksiin viikkoa ennen esitystä, mikäli esityksessä on tilaa. Vapaalipun voi saada veteraani ja hänen puolisonsa tai saattajansa. Vapaalipun saa Oulun teatterin lipunmyynnistä. Veteraanilippu ei käy teatterilla oleviin vierailuesityksiin.

Lippua haettaessa mukana on oltava jokin seuraavista todistuksista:

  • rintamasotilas, rintamapalvelus- tai rintamatunnus
  • veteraanimerkinnällä varustettu KELA-kortti
  • Sotainvalidien Veljesliiton jäsenkortti.

Kaikukortilla pääsee maksutta Oulun teatterin omiin esityksiin. Tämä ei koske vierailuesityksiä, musikaaleja, oopperoita eikä ensi-iltoja. Lippu sisältää itsepalvelunarikan sekä käsiohjelman. Liput voi lunastaa aikaisintaan viikkoa ennen esitystä Oulun teatterin lipunmyynnistä, mikäli tilaa on. Kaikukortilla saatavia lippuja on rajattu määrä per esitys.

Ryhmäalennuksista löydä tietoa täältä.

 

Siirry sivun alkuun