Alennukset

Oulun teatteri tarjoaa alennuslippuja omiin esityksiinsä ja osaan vierailuista.

Alennuslippuja myydään alle 26-vuotiaille, opiskelijoille, työttömille sekä varus- ja siviilipalvelumiehille. Alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä. Ensi-iltoihin myydään eläkeläis- ja alennuslippuja vasta ensi-iltapäivänä, mikäli lippuja on jäljellä.

Wörtti-lippu on tarkoitettu alle 20-vuotiaille katsojille. Osta lippu teatteriin tuntia ennen esityksen alkua hintaan 10 euroa. Lipun voi ostaa vain teatterin myyntipalvelusta, mikäli näytöksessä on vielä tilaa.

Kulttuurikiikarilla Oulun koulujen 9. luokkalaiset pääsevät Oulun teatterin esityksiin 4,50 eurolla.

Sotiemme veteraaneilla on mahdollisuus saada vapaalippuja Oulun teatterin omiin esityksiin viikkoa ennen esitystä, mikäli esityksessä on tilaa. Vapaalipun voi saada veteraani ja hänen puolisonsa tai saattajansa. Vapaalipun saa Oulun teatterin myyntipalvelusta. Veteraanilippu ei käy teatterilla oleviin vierailuesityksiin.

Lippua haettaessa mukana on oltava jokin seuraavista todistuksista:

  • rintamasotilas, rintamapalvelus- tai rintamatunnus
  • veteraanimerkinnällä varustettu KELA-kortti
  • Sotainvalidien Veljesliiton jäsenkortti.

Kaikukortilla saa lippuja Oulun teatterin omiin esityksiin, ei koske vierailuesityksiä. Lippujen lunastus aikaisintaan viikkoa ennen esitystä Oulun teatterin myyntipalvelusta ja Oulu10 toimipisteistä, mikäli tilaa on. Lippuja on rajattu määrä per esitys, eikä niitä voi varata etukäteen. Lippu sisältää itsepalvelunarikan sekä käsiohjelman.

Ryhmäalennuksista löydä tietoa täältä.

 

Siirry sivun alkuun