Käytä yrityksesi joulukorttirahat hyvään

Käytä yrityksesi joulukorttirahat hyvään ja lahjoita ikimuistoinen Ihmemaa Oz -teatterielämys vähävaraiselle lapsiperheelle!

Oulun teatteri haluaa tänä jouluna tehdä hyvää yhdessä alueen toimijoiden kanssa. Olemme laittaneet pystyyn lahjoituskampanjan, jolla jaetaan jouluiloa sellaisia lapsille ja lapsiperheille, joilla ei arjessaan ole mahdollisuutta kokea teatteria.

Tarjoamme yhteisöllesi tai yrityksellesi mahdollisuuden ohjata vaikkapa joulukortti- tai joululahjarahat vähävaraisten ja kriisin kokeneiden lapsiperheiden hyväksi teatterielämyksen avulla. Lahjakampanja toteutetaan yhteistyössä Hope ry:n kanssa. Hope ry ohjaa lahjoitusarvosta teatterilippuja Ihmemaa Ozin esityksiin eteenpäin niitä tarvitseville.

Lahjoittaminen on helppoa. Pääsette mukaan kampanjaan laittamalla viestiä Anne Rothille (anne.roth@oulunteatteri.fi).

Annetaan yhdessä lapsille ja lapsiperheille tänä vuonna joululahjaksi ikimuistoinen seikkailu Ihmemaa Ozissa!

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun