Oulun teatteri hakee yleisötyövastaavaa

Meillä tehdään töitä yleisöille! Pitkäaikaisen työntekijämme eläköityessä haemme teatteriimme uutta yleisötyövastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Yleisötyövastaava

  • Suunnittelee, toteuttaa ja tuottaa yleisötyötä, sen sisältöjä ja uusia konsepteja Oulun teatterin strategisten painopistealueiden mukaisesti.
  • Laatii vuosittaisen toimintasuunnitelman ja budjetin yleisötyölle sekä seuraa budjetin toteutumista yhdessä esihenkilön (markkinointi- ja viestintäpäällikkö) kanssa.
  • Tekee tiivistä yhteistyötä myynti- ja markkinointiosaston, taiteellisen osaston ja tuotannon kanssa sekä organisoi toimintaa yhteistyössä koko talon kanssa.
  • Vastaa yleisötyön sidosryhmätyöskentelystä: yhteistyökumppanien etsinnästä ja yhteistyöstä heidän kanssaan.
  • Edistää työssään saavutettavuutta, moninaisuutta ja tasa-arvoa.
  • Osallistuu Oulun teatterin hanketoiminnan suunnitteluun, valmisteluun ja toteutukseen.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta vahvaa ymmärrystä yleisötyön merkityksestä ja menetelmistä taideorganisaatiossa. Olemme rohkeita kehittäjiä, joten etsimme sisältölähtöistä ja kehitysorientoitunutta toimijaa. Hyvä työilmapiiri on meille tärkeä, joten olet työasenteeltasi positiivinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Yleisötyövastaavana sinulla on aitoa innostusta kohdata ja sitouttaa erilaisia yleisöjä sekä yhteistyökumppaneita. Osaat ajatella myynnillisesti ja tapahtumien tuottajana säilytät kaikki langat käsissäsi. Koska koulut, lapset ja nuoret ovat meille tärkeä kohderyhmä, toivomme että sinulla on myös pedagogista osaamista. Katsomme eduksi kokemuksen saavutettavuuden ja moninaisuuden edistämisestä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle innostavan ja luovan työyhteisön, jossa pääset toteuttamaan merkityksellisiä sisältöjä kävijöillemme ja myös henkilökunnallemme. Oulun teatterin yleisötyövastaavana sinulla on mahdollisuus kehittää toimintaa ja toimia osana valtakunnallista teattereiden verkostoa. Pääset mukaan valmistautumaan Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoteen 2026 ja vaikuttamaan siihen, miten yleisöjä otetaan teatterissa vastaan. Työ on toistaiseksi voimassa oleva, ja palkkaus teatterialan työehtosopimuksen mukainen. Aloitus sopimuksen mukaan, mutta odotamme sinua jo alkuvuodesta 2024.

Innostuitko? Mahtavaa! Hae tehtävää torstaihin 30.11. mennessä vapaamuotoisella hakemuksella ja liitä mukaan CV:si. Hakemus lähetetään osoitteeseen hakemus@oulunteatteri.fi, merkitse otsikkoon haettava tehtävä.

Lisätietoja tehtävästä antavat markkinointi- ja viestintäpäällikkö Riikka Forsman, p. 044 703 7110 ke 15.11. kello 11–12.00 ja ma 27.11. kello 14–15 ja toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen, p. 044 703 7010 to 23.11. kello 16–17. Alustavat haastattelupäivät ovat 7. ja 8.12.2023.

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun