Hae mukaan Näyttämöraatiin

Julkaistu

Et ole käynyt koskaan teatterissa? Hae mukaan Näyttämöraatiin!

Oulun teatteri luo parhaillaan Näyttämöraadin kokoonpanoa kaudelle 2023–2024, ja Näyttämöraatiin halutaan mukaan henkilö, jolla ei ole aiempaa kokemusta teatterissa käymisestä. Uskomme, että monia kiinnostaa, miltä teatterikokemukset tuntuvat, jos kynnys tulla teatteriin on ollut liian korkea.

Näyttämöraati on Oulun teatterin kokoama riippumaton joukko oululaisia, jotka pääsevät katsomaan Oulun teatterin ensi-illat seuralaisen kanssa. Käynnin jälkeen raatilaiset kertovat kokemastaan valitsemassaan kanavassa, kuten Facebook, Instagram, TikTok, teatterin blogi, Twitter tai jokin muu.

Näyttämöraadin tavoitteena on lisätä puhetta taiteesta ja teatterista sekä madaltaa kynnystä teatterissa käymiseen. Teatteri ei oleta raatilaisten suhtautuvan myönteisesti esityksiin, vaan aidosti pohtivan näytelmien sisältöjä ja omia kokemuksiaan.

Haluatko nähdä ja kokea teatteria ja kertoa siitä muille? Tämä on tilaisuutesi!

Lähetä kuvaus itsestäsi ja miksi haluat mukaan Näyttämöraatiin osoitteeseen minna.koivunen@oulunteatteri.fi ja kirjoita otsikkokenttään Näyttämöraati. Hae 4.10. klo 16 mennessä.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun