Oulun teatteri hakee kampaaja-maskeeraajaa

Julkaistu

Oulun teatteri hakee kampaaja-maskeeraajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2023–31.12.2024.

Kampaaja-maskeeraajat työskentelevät näytös- ja kuvaustoiminnassa sekä tapahtumissa ja työtehtäviin kuuluvat muun muassa leikkaukset, värjäykset ja permanentit, kauneusmeikkaus, vanhennukset, epookkimeikit, roolihahmojen luomiset ja niihin kuuluva valmistelu ja tuotetietous.

Lisäksi työhön kuuluvat muun muassa peruukkien, viiksien ja partojen valmistus sekä huolto, irto-osien ja tehostemaskeerauksien tekeminen, ihon ja hiustenhoidon ohjaus. Muita tehtäviä ovat kampaamon edustus- ja esittelytehtävät, tuotevaraston inventointi ja ajan tasalla pitäminen sekä tilojen ja välineiden huoltaminen.

Tehtävässä edellytetään:

  • parturi-kampaajan ja maskeeraajan koulutusta
  • perustietotekniikan taitoja
  • alan työkokemusta 1–5 vuotta

Oulun teatteri tarjoaa sinulle:

  • Innostavan ja luovan työyhteisön. Pääset työskentelemään eri alojen ammattilaisten kanssa.
  • Elämyksiä ja mielenkiintoisen työpaikan Pohjois-Suomen suurimmassa taidelaitoksessa.

Työyhteisönä olemme tiivis ja lämminhenkinen porukka. Oulun teatterissa työskennellään yli 40 ammattinimikkeellä ja olemme ylpeitä osaamisestamme. Hae mukaan teatterilaiseksi – meillä tehdään ihmeistäkin totta!

Jos kiinnostuit tehtävästä ja Oulun teatterista, lähetä hakemus ja CV 15.10. mennessä sähköpostilla osoitteeseen hakemus@oulunteatteri.fi ja kirjoita otsikkokenttään haettu työtehtävä. Haastattelut pidetään 19.10. klo 14-17.

Lisätietoja tehtävästä antaa kampaamonhoitaja Eija Juutistenaho, puhelimitse 26.9. klo 14–16, 4.10. klo 11–13 ja 9.10. klo 11–13, puh. 044 7037095.

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun