Hae mukaan Nuorten näyttämölle

Antigone-näytelmän esityskuva.
Julkaistu

Nuorten näyttämön haku on auennut kaudelle 2023–2024, ja hakuaika on 16.8.–17.9.2023.

Oulun teatterissa käynnistyy jälleen syksyllä suursuosion saavuttanut Nuorten näyttämö, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden päästä tekemään teatteria ammattilaisten opastuksella.

Osallistujat pääsevät perehtymään teatterin eri osa-alueisiin näytelmän kirjoittamisesta lavastuksen suunnitteluun ja näyttelemiseen yhdessä ammattilaisten kanssa. Vuoden mittainen sukellus teatterin maailmaan huipentuu esityksiin Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaaleilla keväällä 2024.

Nuorten näyttämö on tarkoitettu kaikille noin 14–18-vuotiaille taidoista tai aikaisemmista harrastuksista riippumatta. Haluamme toiminnassamme edistää yhdenvertaisuutta ja toivomme hakijoiksi kaikenikäisiä ja -taustaisia sekä eri sukupuolia edustavia nuoria. Suomen kielen virheetön taito ei ole välttämätön. Teatterin kieli on universaalia ja näyttämö kuuluu kaikille. Olemme todella iloisia monimuotoisesta hakijajoukosta.

Nuorten näyttämön porukka muodostetaan Vinttikamarissa maanantaina 18.9. klo 17–20 pidettävän tutustumis- ja hakutilaisuuden jälkeen, jonne kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Mukaan mahtuu parikymmentä nuorta.

Nuorten näyttämö maksaa 100 euroa syyskaudella ja 100 euroa kevätkaudella.

Lisätietoja Nuorten näyttämöstä antaa Jukka.Heinanen@oulunteatteri.fi.

Hae mukaan täyttämällä hakulomake täällä.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun