Katkoksia lippujen saatavuudessa 26.6.–7.7.

Puhekuplan sisällä kirjain i. Sininen tausta.
Julkaistu

Oulun teatterin lippujen saatavuudessa on katkoksia 26.6.–7.7. lipunvälittäjävaihdoksen vuoksi. Kesä-heinäkuussa tilaisuuksia siirretään vanhasta lipunmyyntijärjestelmästä uuteen, sillä Oulun teatterin liput siirtyvät myyntiin Lippu.fi:n myyntikanaviin.  

Muutos ei vaikuta jo ostettuihin lippuihin, vaan ne käyvät sellaisinaan tuleviin tapahtumiin. Voimassa olevat varaukset siirtyvät myös uuteen järjestelmään. Oulun teatterista ostetut Ticketmasterin lahjakortit käyvät edelleen maksuvälineenä Oulun teatterissa niiden voimassaoloaikana.  

Oulun teatterin esityksiin ja tapahtumiin voi ostaa liput 8. heinäkuuta alkaen Lippu.fi:stä ja Lippu.fi:n lippukaupoista, joita Oulussa ovat R-kioskit ja Prisma Limingantulli. 

Lippuja Oulun teatterin esityksiin saa jatkossa tuttuun tapaan myös Oulun teatterin lipunmyynnistä teatteritalolta. Teatterin lipunmyynti palvelee asiakkaita kesätauon jälkeen 4.8. alkaen. 

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun