Anssi Kela konsertoi Oulun teatterissa lokakuussa

Anssi Kela
Julkaistu

Syksyn vierailuohjelmistomme täydentyy Anssi Kelan Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonsertilla, joka nähdään suurella näyttämöllä perjantaina 6. lokakuuta.

Konserttia, monologia ja filmiä yhdistelevä Mun täytyy kävellä näin -esitys kertoo palkitun Anssi Kelan tarinan nimenomaan artistin omin sanoin. Haltioituneen vastaanoton saanutta elämäkertakonserttia on esitetty loppuvuodesta 2019 lähtien loppuunmyydyille saleille ympäri Suomea. Ainutkertainen konsepti huipentuu päätöskiertueeseen, joka alkaa Oulusta.

Mun täytyy kävellä näin -esityksessä koko kaari avataan yleisölle. Yksi mies, laulut ja tarinat. Kitara, lavastettu näyttämö ja valkokangas.

”20 vuotta sitten en olisi osannut tehdä tällaista kokonaisuutta, 10 vuotta sitten en olisi uskaltanut. Halusin miettiä soolokeikka-konseptin täysin uusiksi, syntyi elämäkertakonsertti: yhdistelmä teatteriesitystä ja konserttia. Summaus kaikesta, mitä olen urani varrella tehnyt ja oppinut. Haluan tuoda tämän minulle hyvin rakkaan projektin vielä kerran lavoille. Sen jälkeen on aika katsoa jälleen eteenpäin”, Anssi Kela kertoo.

Liput tulevat myyntiin torstaina 25. toukokuuta klo 10.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun