Näytäntövuoden 2023–2024 kausikortit myynnissä

Julkaistu

Suuren näyttämön ensi-iltojen kausikortit näytäntövuodelle 2023–2024 ovat nyt myynnissä. Ensi-illan kausikortti sisältää kolme suuren näyttämön ensi-iltaa, jotka ovat Tommi Kinnusen Ei kertonut katuvansa, L. Frank Baumin Ihmemaa Oz ja myöhemmin julkistettava näytelmä. 

Kausikortin hinta on 111 euroa (sisältää 3 euron toimituskulun) ja niitä myy Oulun teatterin lipunmyynti teatteritalolla. Kausikorttiin sisältyvät ensi-iltaliput käyvät vain ensi-iltoihin, eikä niitä voi vaihtaa muihin esityksiin. Kausikortteja myydään 11.8. saakka.

Ei kertonut katuvansa, ensi-ilta la 26.8. klo 19  

Syksyn ensimmäinen ensi-ilta on Tommi Kinnusen menestysromaanin pohjaava Ei kertonut katuvansa, jonka Oulun teatteriin ohjaa Piia Peltola. Eletään vuotta 1945 ja toinen maailmansota on loppumassa. Viisi naista matkaa saksalaisten tukikohdasta kotiin läpi poltetun lapin. Suomen sotilasliittolaisuudesta pitää maksaa hinta, ja sen hinnan maksavat naiset. Minkälainen vastaanotto kotona odottaa? Oulun teatterin esitys tuo vaietun ihmisjoukon kokemukset lähelle.  

Ihmemaa Oz, ensi-ilta la 11.11. klo 19  

Ihmemaa Oz on Heta Haanperän ohjaama koko perheen klassikkosatu, jossa pyörremyrsky tempaisee tavallisen tytön arkiaskareistaan ja lennättää hänet Ozin ihmemaahan. Luvassa on värikäs mielikuvitusmatka yllätyksellisten näyttämökuvien ja roolihahmojen seurassa. Seikkailussa koetaan vaarallisia tilanteita ja ihmeellisiä sattumuksia, mutta mukana on viisautta, rakkautta ja rohkeutta, joiden avulla kiperimmätkin vaikeudet selätetään.  

Kevään 2024 ensi-ilta la 24.2. klo 19  

Kausikorttiin kuuluu lisäksi vielä yksi julkaisematon ensi-ilta suurella näyttämöllä kevätkaudella 2024. Tästä tiedotamme lisää myöhemmin.  

Kausikortilla alennusta Taikahuilu-oopperasta

Tammikuussa 2023 ensi-iltansa saanut Taikahuilu-ooppera jatkaa ohjelmistossamme 9.1.2024 alkaen 11 esityksen verran, muttei enää sisälly kausikorttiin. Tarjoamme kausikorttiasiakkaillemme kuitenkin mahdollisuuden nähdä Taikahuilu-ooppera uudelleen normaalia edullisempaan hintaan 49 euroa (norm. 56–53 euroa). Kausikorttilaisten edullisempi hinta on voimassa 11.8.2023 asti.

 

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun