Taikahuilu soi jälleen tammikuussa 2024 – liput myynnissä

Julkaistu

Taikahuilu-ooppera soi jälleen Oulun teatterin suurella näyttämöllä tammi-helmikuussa 2024. Suuren kysynnän vuoksi Mozartin rakastettu ooppera palaa ohjelmistoon. Suurteoksen esittäminen uudelleen on myös ekologista, sillä lavasteet, puvut ja tarpeisto ovat jo valmiina.

Heta Haanperän ohjaaman Taikahuilun kaikki 15 esitystä tammi-helmikuussa 2023 olivat loppuunmyytyjä ja moni jäi harmillisesti ilman lippuja.

Taikahuilu löysi oululaiset sydämet. Vaikeiden aikojen jälkeen oululaisten taidelaitosten yhteinen ponnistus on kantanut hedelmää. Katsomo täynnä oopperaa janoavia silmäpareja lämmittää todella teoksen ohjaajaa. Yleisö on tunnistanut teoksen viestin ja on ollut suuressa roolissa luomassa Taikahuilumme taikaa”, ohjaaja Heta Haanperä iloitsee.

Oulun teatteri vastaa kovaan kysyntään ja yleisön hurmannutta Taikahuilua esitetään jälleen tammi-helmikuussa 2024 ja näytöksiä on 11. Ensimmäinen näytös on tiistaina 9. tammikuuta ja viimeinen esitys lauantaina 3. helmikuuta.

Oulun Taikahuilun keskeinen tavoite oli tuoda lämpöä ja iloa oululaiselle katsojalle keskelle pimeää aikaa. Mozartin keveän kekseliäs tapa kertoa tarinaa on osoitus mielikuvituksen ihmeellisestä voimasta. Halusimme jakaa tämän ilon. Yleisössä istuessa tämä vastavuoroinen jakaminen on tuntunut vahvasti ja luonut jotain ainutkertaista jokaisesta esityksestämme”, Haanperä kuvailee.

Taikahuilun solisteina nähdään samat laulajat eli muun muassa Tuomas Miettola, Johanna Isokoski, Marika Hölttä, Tomi Punkeri, Sadelilja Larimo ja Aki Alamikkotervo. Taikahuilun orkesterina on Oulu Sinfonia ja kuoroina Oulun Kamarikuoro sekä Cassiopeia. Kapellimestareina vuorottelevat Rumon Gamba ja Erkki Lasonpalo.

Liput Taikahuilun vuoden 2024 esityksiin ovat nyt myynnissä!

Taikahuilun liput: A-kategoria peruslippu 56€, eläkeläinen 50€, alennuslippu 40€ ja B-kategoria peruslippu 53€, eläkeläinen 47€, alennuslippu 37€. Alennuslippu koskee alle 26-vuotiaita, opiskelijoita, työttömiä ja varus- sekä siviilipalvelumiehiä.

Oulun teatterin lipunmyynti palvelee keskiviikosta lauantaihin kello 12–19 teatteritalolla (Kaarlenväylä 2), puhelimitse 0300 472 333 (0,51 €/min + pvm) ja sähköpostitse myyntipalvelu@oulunteatteri.fi. Lippuja myyvät myös Ticketmasterin verkkokauppa Ticketmaster.fi ja lippukaupat, joita Oulussa ovat Prismat sekä Oulu10-asiointipisteet.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun