Martti Suosalon tähdittämä Voi luoja! Oulun teatterissa toukokuussa

Julkaistu

Martti Suosalon ja Sanna-Kaisa Palon tähdittämä Voi luoja! -komedia nähdään Oulun teatterissa lauantaina 20. toukokuuta kello 13 ja kello 19.

Espoon kaupunginteatterin ja Tampereen Työväen Teatterin Voi luoja! -komediassa Martti Suosalon esittämä Jumala on väsynyt, masentunut, mielensä vähän väliä pahoittava valkoinen, keski-ikäinen mies. Sanna-Kaisa Palon esittämän psykoterapeutti Ellan elämässä on pettymyksiä ja epätoivoa, mutta yksi asia on hänelle varmaa: mihinkään jumalaan hän ei usko; paitsi ehkä itseltään salaa. 

Israelilaisen näytelmäkirjailijan Anat Govin (Oh my God) näytelmässä käsitellään koko länsimäisen ihmisen alitajunta. Näytelmä on myös häpeämätön, törkeä komedia ennakkoluuloista ja vihamielisistä väärinkäsityksistä kahden yksilön välillä. Onko lopulta kysymys Jumalasta vai ihmisestä?

Liput esityksiin ovat myynnissä teatterin lipunmyynnissä teatteritalolla, Ticketmasterin lippukaupoissa ja osoitteessa Ticketmaster.fi (aukeaa uuteen ikkunaan).

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun