Peter Pan menee pieleen peruttu la 26.11. teknisen vian vuoksi

Peter Pan menee pieleen esityskuva

Peter Pan menee pieleen -näytelmän lauantain 26.11. klo 19 Osuuskauppa Arinan asiakasomistajanäytös on jouduttu valitettavasti perumaan teknisen vian vuoksi.

Näytelmässä käytetyn pyörivän lavaste-elementin ohjausjärjestelmässä perjantaina havaittu vika estää näytelmän esittämisen toistaiseksi.

”Lavastuksen pyöröä ohjaavan taajuusmuuntajan ohjausyksikön piirilevy paloi, joten pyöröä ei voi tällä hetkellä käyttää. Ja pyörö on todella olennainen osa tämän jutun lavastusta”, näyttämömestari Vesa Huittinen kertoo.

”Olen todella pahoillani, että joudumme peruuttamaan esityksen. Ymmärrän, että kaivatun iloisen illan peruuntuminen tämän pimeän ajan keskellä harmittaa”, toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen pahoittelee.

”Ylitsepääsemätön tekninen vika on meillä harvinaisuus. Sen sattuminen juuri tänä hetkenä harmittaa vietävästi: tätäkö vielä tarvittiin? Näin itse rikkoutuneen osan ja tilanteen heti, kun se tapahtui. Se hellitti mieltä – eihän tälle mitään voi. Peter Pan menee pieleen meni pieleen.”

Perutun näytöksen liput voi vaihtaa valitsemaansa toiseen Peter Pan menee pieleen -näytelmän esitysajankohtaan. Vaihtoehtoisesti hyvitämme lipuista myös rahat takaisin. Vaihto tai palautus tulee tehdä 31.1.2023 mennessä Oulun teatterin lipunmyynnissä paikan päällä asioimalla, sähköpostitse myyntipalvelu@oulunteatteri.fi tai puhelimitse p. 0300472333. Lipunmyynti palvelee ke-la klo 12-19. Pyydämme huomioimaan, että lipunmyynnissämme saattaa olla vaihtojen vuoksi ruuhkaa. Käsittelemme sähköpostit ja soittopyynnöt saapumisjärjestyksessä niin pian kuin mahdollista.

Muualta kuin teatterin myyntipalvelusta ostettujen lippujen rahanpalautus tulee tehdä Ticketmasterin kautta tällä lomakkeella.

”Toivottavasti hyvä yleisö, tulette Peter Pan menee pieleen -näytelmän seuraaviin esityksiin. Suosittelen kokemusta lämpimästi: siellä saa takuuvarmasti nauraa ja unohtaa maailman muut asiat. Puuttuva osa on tilattu ja kohta karavaani taas kulkee”, Anu-Maarit vakuuttaa.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun