Haemme aulapalveluhenkilöitä

Meille töihin
Julkaistu

Oulun teatteri hakee tuntityöntekijöitä aulapalveluun osa-aikaiseen työsuhteeseen 22.8.2022–3.6.2023. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa naulakkopalvelu, lippujen tarkistus, salivalvonta ja järjestyksenvalvonta.

Tehtävässä katsotaan eduksi:

  • hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ja iloinen palveluasenne
  • hyvät tiimityötaidot ja itsenäinen sekä toimeen tarttuva ote työhön
  • hyvä suomen kielen ja englannin kielen taito
  • voimassa oleva ensiapukortti ja järjestyksenvalvojakortti
  • kiinnostus teatteriin ja kulttuuriin

Työt ovat tarvittaessa työhön kutsuttavia keikkatöitä. Työt painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, mutta myös päivätöitä saattaa olla joskus. Työt sopivat luonteensa puolesta erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille. Palkkaus on Teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja aulapalvelutehtävistä antaa tekninen palvelupäällikkö Marko Häikiö ke 10.8. kello 14–15 ja to 11.8. kello 14–15, p. 044 703 7061.

Jos kiinnostuit meistä ja tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 14.8. mennessä osoitteeseen hakemus@oulunteatteri.fi. Haku on auki 1.–14.8.2022. Otsikkokenttään merkintä haettavasta tehtävästä.

Tule Pohjois-Suomen suurimpaan ammattiteatteriin luomaan elämyksiä ja hae meille töihin!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten haethan pian!

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan. Teatteri tekee vuosittain 7–8 ensi-iltaa ja työllistää vakituisesti lähes sata henkilöä.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun