Haemme näyttämömekaniikan operaattoria

Meille töihin
Julkaistu

Oulun teatteri hakee näyttämömekaniikan operaattoria. Tehtävä on sijaisuus ajalle 15.8.2022‒26.8.2023.  

Operaattorin työtehtäviin kuuluvat näyttämökoneiston käyttö ja tarkastus esitys- ja harjoitustoiminnassa sekä lavasteiden pystytys-, vaihto- ja purkutyöt. Lisäksi tehtäviin kuuluvat lavasteiden pienimuotoiset valmistus-, korjaus- ja huoltotyöt. 

Tehtävässä edellytetään alalle soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi teatteriteknikon, media-assistentin tai sähköalan koulutusta. Katsomme eduksi työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä suoriutumisessa auttavat hyvät tietotekniset taidot. Palkkaus on Teatterialan työehtosopimuksen mukainen. 

Jos kiinnostuit meistä ja tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 3.8. mennessä osoitteeseen hakemus@oulunteatteri.fi. Otsikkokenttään merkintä haettavasta tehtävästä. Haastattelemme hakijoita viikolla 32. 

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava näyttämömestari Vesa Huittinen ma 20.6. kello 15–16 ja ma 1.8. kello 9–10, p. 044 703 7555. 

Tule Pohjois-Suomen suurimpaan ammattiteatteriin luomaan elämyksiä ja hae meille töihin! 

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan. Teatteri tekee vuosittain 7–8 ensi-iltaa ja työllistää vakituisesti lähes sata henkilöä. 

 

 

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun