Ensi-illan kausikortti palaa lippuvalikoimaan

Julkaistu

Suosittu ensi-illan kausikortti on palannut valikoimaan näytäntökaudelle 2022–2023. Kausikortti sisältää neljä suuren näyttämön ensi-iltaa ja sen hinta on 158,50 € (sis. 3 € toimituskulun). Kausikortilla koet neljä suuren näyttämön ensi-iltaa omalta paikalta.

Kausikorttiin kuuluvat Patriarkka (ensi-ilta 27.8.2022), Peter Pan menee pieleen (ensi-ilta 12.11.2022), Taikahuilu (ensi-ilta 13.1.2023) ja lisäksi vielä yksi julkaisematon suuren näyttämön kevätkauden 2023 ensi-ilta, josta tiedotamme lisää myöhemmin.

Sakari Hokkasen ohjaama Patriarkka on kaunis, koskettava ja hauska draama kahden sukupolven eroista, suuntaansa etsivästä maasta ja taistelemisen arvoisesta rakkaudesta. Patriarkka oli Kansallisteatterin 140-vuotisjuhlanäytelmä.

Peter Pan menee pieleen kertoo harrastajateatteriseurueesta, jonka Peter Pan -esityksen ensi-illassa menee poskelleen ihan kaikki. Alma Lehmuskallion ohjaama esitys on teatteria teatterista, monikerroksinen ja nopeatempoinen komedia, joka asettaa tekijöilleen mittavat fyysiset ja tekniset vaatimukset. Oulun teatterissa on aiemmin nähty sarjan aloittanut Pieleen meni -komedia vuonna 2017.

Wolfgang Amadeus Mozartin säveltämä Taikahuilu on yksi maailman rakastetuimmista oopperoista. Se avaa ihmisen erityisen kyvyn kuvitella maailmoita, luoda uusia tarinoita ja uskoa satuihin. Taikahuilun ohjaa Heta Haanperä ja sen päärooleissa laulavat Johanna Isokoski (Pamina) ja Tuomas Miettola (Tamino). Oopperan orkesterina toimii Oulu Sinfonia, ja kuorona Oulun kamarikuoro sekä Cassiopeia.

Kausikortin liput ovat vain ensi-iltoihin, eikä niitä voi vaihtaa muihin esityksiin.

Kausikortit ovat nyt myynnissä Oulun teatterin myyntipalvelussa!

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun