Haemme tarpeistonvalmistaja-hoitajaa

Meille töihin
Julkaistu

Oulun teatteri hakee tarpeistonvalmistaja-hoitajaa. Tarjoamme vakituisen työsuhteen Pohjois-Suomen suurimmassa ammattiteatterissa elämysten teon parissa. Työsuhde alkaa 1.8.2022.

Tehtävässä edellytetään alan koulutusta, joko artesaani-tarpeistonvalmistus tai soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme paineensietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme hyvät tietotekniset taidot. Palkkaus on teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava näyttämömestari Vesa Huittinen 16.5. kello 9–10 ja 23.5. kello 16–17, puh. 044 703 7555.

Jos kiinnostuit meistä ja tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 3.6. klo 23 mennessä osoitteeseen hakemus@oulunteatteri.fi. Otsikkokenttään merkintä tehtävästä, jota haetaan.

Tule osaksi kulttuuripääkaupunkia 2026 ja hae meille töihin!

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan. Teatteri tekee vuosittain 7–8 ensi-iltaa ja työllistää vakituisesti lähes sata henkilöä.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun