Esitykset alkavat helmikuun puolivälin jälkeen

Julkaistu

Oulun teatterin esitykset käynnistyvät helmikuun puolivälin jälkeen. Taustalla on Pohjois-Suomen aluehallintoviraston päätös yleisötilaisuuksien avaamisesta. Helmikuun näytöksissä on käytössä 75 prosenttia katsomokapasiteetista eivätkä numeroidut paikat ole käytössä.

Uusimme esityskalenterin helmikuun loppupuolen osalta.

Helmikuun kahdella viimeisellä viikolla priorisoidaan esityksiä Kaboom ja kuvittelun voima ja Tahto, jotka ovat elinkaarensa päässä. Kaboomin viimeinen esitys on helmikuun lopulla ja Tahto-näytelmän viimeiset esitykset maaliskuun alussa”, Alma Lehmuskallio kertoo.

Julkaisemme helmikuun uuden esityskalenterin ja avaamme helmikuun esitysten lipunmyynnin mahdollisimman pian.

Kiitoksia kärsivällisyydestä!

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun