Oulun teatterin helmikuun esitykset perutaan – koronatilanne vaikeasti ennustettava

Puhekuplan sisällä kirjain i. Sininen tausta.
Julkaistu

Oulun teatterin kaikki helmikuun esitykset perutaan, sillä koronatilanne on tällä hetkellä erittäin vaikeasti ennustettavissa.  

Ratkaisuun päädyttiin, koska useiden asiantuntijoiden mukaan on epätodennäköistä, että yleisötilaisuuksia koskevia rajoituksia purettaisiin helmikuussa.  

“Yritämme tällä päätöksellä luoda vallitsevaan epävarmuuteen edes hiukan tyyneyttä sekä teatterin, produktioiden työryhmien että katsojan näkökulmasta”, taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio kertoo. 

“Korona uhkaa nyt teatterin vuotta 2022, mutta toivomme, että kevät tuo helpotuksen ja pääsemme kunnolla avaamaan ovet yleisölle”, toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen toteaa. 

Billy Elliot -musikaalin ensi illat siirtyvät maaliskuulle

Tilanteen vuoksi Billy Elliot -musikaalin ensi-illat siirtyvät, ja uudet ensi-illat ovat 4.3. ja 5.3.  

Billy Elliotista on tulossa aivan poskettoman hieno esitys, joka ansaitsee parhaan mahdollisen esilletulon sitten, kun sen aika on”, Lehmuskallio painottaa. 

Suurmusikaalit ovat aina vuosien työn tulos ja taidollisesti ja taloudellisesti isoja satsauksia. Musikaalista on tehty päätös aikana, jolloin koronan ajateltiin jo väistyneen ja teoksesta odotettiin tämän vuoden merkittävintä avausta myös taloudellisesti”, Moilanen sanoo. 

Lisäksi helmikuun vierailuesitykset Välihuuto ja Hullu siirtyvät toukokuulle. Välihuuto esitetään 7.5. klo 20 ja Hullu 6.5. klo 19 ja 7.5. klo 19. 

Teatterin myyntipalvelu on yhteydessä peruttuihin esityksiin lipun ostaneisiin mahdollisimman pian. 

Kiitoksia kaikille kärsivällisyydestä ja tervetuloa jälleen teatteriin, kun se on mahdollista! 

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun