Oulun teatterin esitykset on peruttu 15.1.2022 saakka

Julkaistu

Oulun teatterin esitykset on peruttu 15.1.2022 saakka.

Valtioneuvosto on hyväksynyt tartuntatautilain 58 i §:ssä tarkoitetun asetuksen koronapassin käytön rajoittamisesta määräaikaisesti. Asetuksella rajoitetaan poikkeuksellisesti koronapassin vaikutuksia siten, että 30.12.2021–20.1.2022 koronapassia ei voi käyttää yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille.

Lisäksi Pohjois-Suomen aluehallintovirasto määräsi 29.12.2021 tartuntatautilain pykälän 58 nojalla alueellisia rajoituksia, jotka ovat voimassa 1.–15.1.2022. Päätöksen mukaisesti kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty.

Myyntitiimimme palaa lomilta vuodenvaihteen jälkeen ja lipunostaneet asiakkaat saavat tuolloin tarkemmat ohjeet peruutuksiin liittyen. Pahoittelemme peruutusten aiheuttamaa harmia!

Toivomme, että tämän sulun jälkeen pääsemme palaamaan taas tavanomaiseen esitystoimintaan.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun