Kevään 2022 sarjalippu nyt myynnissä

Julkaistu

Sarjalipulla koet edullisesti kolme kevään ohjelmiston näytelmää. Oulun teatterin kevään 2022 sarjalippu sisältää yhden lipun per esitys seuraaviin kevään 2022 näytelmiin:

  • Billy Elliot
  • Lauluja harmaan meren laidalta
  • Diiva

Sarjalipun hinta on 95 euroa (norm. 117,50) ja sisältää toimitusmaksun. Sarjalippu on henkilökohtainen. Sarjalippu on voimassa Oulun teatterin kevätkauden 2022 ajan eli 1.1.–31.5.2022. Sarjalipun voit ostaa Oulun teatterin myyntipalvelusta, Tickemasterin lippukaupoista tai Ticketmasterin verkkokaupasta.

Ostamalla sarjalipun saat henkilökohtaisen salasanan. Salasanalla saat lunastettua kevään 2022 aikana yhden lipun kuhunkin sarjalippuun kuuluvaan esitykseen Oulun teatterin myyntipalvelusta, Ticketmasterin lippukaupoista tai Ticketmasterin verkkokaupasta. Verkkokaupassa sarjalippuun kuuluva esityslippu lunastetaan valitsemalla lipputyyppi Sarjalippu – salasana vaaditaan ja syöttämällä henkilökohtainen salasana avautuvaan salasanakenttään.

 

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun