Tule töihin Oulun teatteriin – haemme näyttämömiestä

Meille töihin
Julkaistu

Haemme näyttämömiestä opintovapaan sijaiseksi ajalle 10.1.2022–9.1.2024.

Tehtävässä edellytetään alan soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme paineensietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme hyvät tietotekniset taidot. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa. Palkkaus on teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja: vesa.huittinen@ouka.fi ja puh. 044 703 7555.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 3.1.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen vesa.huittinen@ouka.fi, sähköpostin otsikoksi haettu työtehtävä.

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan.  

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun