Black Fridayn teatteritarjous – kaksi lippua yhden hinnalla

”Kun Aino-Kaisa Saarinen nousee Liberecin kympin MM-voittajana ensi-illassa korkeimmalle palkintopallille, teatteriyleisön valtaa urheiluhurmos. Näyttelijä Maija Andersson nostaa kätensä tuuletukseen ja saa spontaanit raikuvat aplodit.

Tämä kertoo kirkkaimmin, että Kaisa-Liisa Logrénin ohjaama Tahto-näytelmä koskettaa yksilötarinallaan, mutta myös yhteisöllisenä voitto kotiin -kokemuksena. Salissa on hetkellisesti suuren urheilujuhlan tuntua. Urheilun ja teatterin maailmat syleilevät yhteistä voittajaa.”

 Eeva Kauppinen, Kaleva 8.11.2021

Aina Bergrothin näytelmä Tahto piirtää esiin, paitsi yhden hollolalaisen nuoren naisen, myös useamman sukupolven mielenmaiseman: sodan jäljiltä itsensä koonneet isovanhemmat, heidän lapsensa ja lapsenlapsensa. Se kysyy, miksi voittaminen on meille niin tärkeää, että tasapeli tuntuu lähes häviöltä? Kilpahiihdon maailman kautta näytelmä kuvaa ihanteitamme, niiden särkymistä ja uudelleen kokoamista pettymysten jälkeen. Tahto kertaa yhteistä lähihistoriaa Aino-Kaisan subjektiivisina muistoina. 

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa kaksi lippua yhden hinnalla Tahto-näytelmään, jonka pääosassa loistaa Maija Andersson.

Tarjous koskee vain perushintaista lippua ja loppuvuoden 2021 Tahto-näytöksiä.

Tarjous on voimassa vain perjantaina 26.11. kello 00.01–23.59 Oulun teatterin myyntipalvelussa ja osoitteessa ticketmaster.fi.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun