Oulun teatterin näytöksiin lisää tilaa

Julkaistu

Koronatilanteen helpotuttua ja Pohjois-Pohjanmaan palattua koronaepidemian perustasolle olemme voineet nostaa yleisökapasiteettiamme näyttämöillämme. Syksyn näytöksiin myymme Suurelle näyttämölle 450 paikkaa, eli jätämme sinne hieman väljyyttä. Pienellä näyttämölle palaamme täyteen katsomokapasiteettiin eli myynnissä on syksyn näytöksiin 133 paikkaa. Pikisalin kapasiteetti on nostettu lähes täyteen eli 130 paikkaan.

Teatteriliput syksyn 2021 näytöksiimme ovat edelleen numeroimattomia ja täytämme paikat saapumisjärjestyksessä.

Huolehdimme edelleen teatteritilojen turvallisuudesta. Käsidesiä on saatavilla teatterin lämpiössä useissa pisteissä ja toivomme asiakkaiden noudattavan turvavälejä. Asiakaspalvelijamme käyttävät edelleen maskeja ja teatteriin on turvallista tulla. Jos tunnet olosi kipeäksi, jääthän kotiin.

Päivitetyt koronaohjeemme löytyvät täältä.

Tervetuloa sinun teatteriisi!

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun