Näyttelijä vaihtuu Oulun teatterin En päässyt Juliaksi -produktiossa

Julkaistu

Suureksi harmiksemme näyttelijä Risto Tuorila joutuu jäämään pois Oulun teatterin marraskuulle ensi-iltaan suunnitellusta En päässyt Juliaksi -produktiosta, jonka ohjaa teatterin taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio.

Koska legendaarista Tuorilaa on mahdoton korvata, vaihtaa työryhmä näkökulmaa, ja näyttämölle Oulun teatterin Tuula Väänäsen rinnalle astuu nuori, vasta uraansa aloittava näyttelijä Pyry Äikää.

Ensi-iltaa joudutaan muutoksesta johtuen siirtämään ja uusi ensi-iltapäivä on lauantai 11.12. klo 19 Oulun teatterin Pienellä näyttämöllä. Näytöksiin 26.11.–9.12. ostetut ja varatut esitysliput joudutaan valitettavasti siirtämään, mutta varaamme teille mielellämme paikat uuden esitysaikataulun mukaisiin näytöksiin. Teos jatkaa Oulun teatterissa myös vuonna 2022.

Liput voit vaihtaa soittamalla teatterin myyntipalveluun p. 0300 472 333 (0,51 €/min + pvm), sähköpostitse myyntipalvelu@oulunteatteri.fi tai käymällä paikan päällä teatterin myyntipalvelussa (Kaarlenväylä 2). Lipunmyynti teatterilla palvelee ke–la kello 12–19.

Jos uudet esityspäivät eivät sovi sinulle, voit vaihtaa lipun arvolippuun tai palauttaa lipun ja saada rahat takaisin.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun