Maskisuositustamme on päivitetty – teatteriin on turvallista tulla

Julkaistu

Pohjois-Pohjanmaan palattua koronaepidemian perustasolle myös Oulun teatterin maskisuositusta on päivitetty. Maskin pitämistä teatteritiloissa ei enää edellytetä. Asiakkaat voivat kuitenkin halutessaan edelleen käyttää maskia teatterilla. Asiakaspalvelijamme käyttävät edelleen maskeja ja teatteriin on turvallista tulla.

Teatteriliput syksyn 2021 näytöksiin ovat edelleen numeroimattomia ja täytämme paikat saapumisjärjestyksessä. Ensimmäisenä saapuvat ohjataan katsomon keskiriveille. Seurueet ohjataan vierekkäisille paikoille, mutta seuruiden väleihin pyritään jättämään tilaa.

Lippuja syksyn näytöksiin myydään tällä hetkellä noin 60–75 prosenttia salien kapasiteetista, että voimme sijoittaa katsojat tiloihin väljästi.

Tervetuloa sinun teatteriisi!

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun