Tule mukaan Oulun teatterin kehittäjäryhmään! 

Julkaistu

Etsimme Oulun teatterin kehittäjäryhmään yli 18-vuotiaita henkilöitä. Kriteerinä on, että et ole koskaan tai vain harvoin käynyt teatterissa. Kohtalainen suomen kielen luettu ja puhuttu taito riittää, ja sukupuolesi voi olla mikä tahansa.  

Kehittäjäryhmän tarkoituksena on lisätä teatterimme ymmärrystä mahdollisista teatteriin tulemisen esteistä – puuttuuko kaveri, ovatko liput liian kalliit, eivätkö esitysten aiheet tunnu puhuttelevilta, kaikuuko teatterin aulassa liikaa? Oli syy mikä tahansa, tervetuloa mukaan! 

Kehittäjäryhmä tutustuu neljän tapaamiskerran aikana teatteriin taidemuotona, teatteritaloon, teatterin ammattilaisten työhön sekä tekijöihin. Tutustumiskäyntien tarkoitus on tehdä teatteria tutummaksi ja madaltaa teatteriin tulemisen mahdollista kynnystä. Keskustelemme myös, minkälainen ohjelmistosisältö kehittäjäryhmän jäseniä kiinnostaisi. 

Kehittäjäryhmän tapaamiskerrat ovat maanantai-iltaisin, paitsi esityksen katsominen, joka tapahtuu lauantaipäivänä. Kokoontumiskerrat ovat teatterilla klo 18–20.30 maanantaisin 4.10., 11.10., 18.10. sekä 1.11. Esitys katsotaan yhdessä lauantaina 30.10. Klo 12–14. 

Kehittäjäryhmän työskentelyn pohjalta Oulun teatteri kehittää yleisötyötään, ja ryhmän työtä käytetään Turun AMK:n Taideakatemialle tehtävän opinnäytetyön pohjamateriaalina. 

Ryhmä on täynnä, joten emme ota enää ilmoittautumisia vastaan. Kiitos kaikille mielenkiinnosta!

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun