Hae laulajaksi Taikahuiluun!

Julkaistu

Oulun teatteri ja Oulu Sinfonia etsivät laulajia Taikahuilu-oopperan solistitehtäviin avoimella haulla, sillä osa oopperan rooleista täytetään koelaulujen kautta. Hakijoilta edellytetään ammattilaisuutta tai vahvaa laulutaiteen harrastuneisuutta sekä kokemusta esitystoiminnasta.

Oopperan harjoitukset alkavat marraskuussa 2022, ensi-ilta on perjantaina 13.1.2023,  ja esitykset ovat kevätkaudella 2023.

Koelaulut järjestetään Oulun teatterin suurella näyttämöllä ke 29.9. klo 16–20. Tilaisuudessa on käytettävissä säestäjä teatterin toimesta. Voit ilmoittautua koelauluihin alla olevalla hakulomakkeella. Jos hakijoita tulee paljon, raati tekee tarvittaessa esikarsintaa. Haku sulkeutuu perjantaina 17.9. kello 16.00. 

Koelauluissa laulettava musiikkimateriaali  

  1. Valinnainen aaria Taikahuilu-oopperasta (suomeksi)  
  2. Aaria jostain muusta Mozartin oopperasta (kieli vapaa) 

Huom! Mezzosopraanot voivat laulaa kaksi valinnaista Mozartin oopperan aariaa.

Lisätietoja hausta antaa Oulu Sinfonian intendentti Maija Kuusisto, p. 040 663 6699 ja maija.kuusisto@ouka.fi.

Hae täyttämällä hakulomake

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun