Kaupunginvarikolle on helppo tulla ja tarjolla on kattavat palvelut

Julkaistu

Oulun teatterin Synninkantajat-näytelmää esitetään tänä syksynä Oulun Kaupunginvarikolla osoitteessa Lipporannantie 2, hallissa nro 4. 

Saapuminen

Kaupunginvarikon alueelle on helppo saapua kävellen, pyöräillen, linja-autolla tai omalla autolla. Lähimmät linja-autopysäkit ovat Valtatiellä Kisakenttä E ja Kisakenttä P (450 m) sekä Bertel Jungin tiellä Lipporanta E ja Lipporanta P (400 m).

Kaupunginvarikon alueella on mahdollisuus ilmaiseen pysäköintiin. Paikkoja on runsaasti. Alueelta löytyville pysäköintipaikoille on opastus Lipporannantieltä.

Oulun teatterin Kaupunginvarikon näyttämön sisäänkäynnin tunnistat Oulun teatterin tutusta punaisesta väristä.

Kaupunginvarikolla on kaikki tarvittava

Uusi näyttämömme sijaitsee rouheassa raakatilassa. Olemme tuoneet paikalle kaiken tarvittavan, voit siis nauttia teatteri-illasta huoletta. Tästä huolimatta teatterikokemus on varmasti erilainen ja ainutlaatuinen!

Nämä asiat on syytä Kaupunginvarikon näyttämöllä syytä ottaa huomioon:

  • Katsomo on viileähkö, joten suosittelemme pitämään takin päällä tai käden ulottuvilla. Tästä syystä emme kaupunginvarikolla tarjoa narikkapalvelua.
  • Tilassa on teatteriravintola, josta löydät tutut väliaikatarjoilut. Tilaathan väliaikatarjoilun ennakkoon osoitteessa kanresta.fi tai paikan päällä ravintolassa ennen esitystä.
  • Olemme varanneet yleisön käyttöön viisi bajamajaa, joista yksi on esteetön. Reitti bajamajoille on opastettu ja kulkee teatteritilan läpi sekä katsomon edestä että takaa.
Lipunmyynti
Voit ostaa lippuja Kaupunginvarikon näyttämön esityksiin teatteritalolta ke-la klo 12-19 tai Kaupunginvarikon lipunmyyntipisteeltä tuntia ennen esitystä. Lippuja myy myös ticketmaster.fi.

Turvallisuus

  • Tulethan teatteriin vain täysin terveenä.
  • Maskia tulee käyttää koko teatterivierailun ajan. Tarvittaessa voit ostaa kertakäyttömaskin lipunmyyntipisteeltämme.
  • Pidäthän huolen tarvittavista turvaväleistä.

Ikimuistoista ja ainutlaatuista teatteri-iltaa Kaupunginvarikon näyttämöllä!

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun