Haemme nuoria jälleen Nuorten näyttämölle – haku käynnissä 17.9. saakka

Julkaistu

Oulun teatteri hakee uusia nuoria vuoden tauon jälkeen Nuorten näyttämö -toimintaan. Koronan vuoksi syksyllä 2020 ei muodostettu uutta ryhmää, vaan aiempi ryhmä jatkoi Hybris-produktion parissa lukuvuoden 2020–2021.

Meillä on ilo ilmoittaa, että haku Nuorten näyttämölle on jälleen käynnissä. 

Teatterin ovet aukeavat jälleen myös nuorille. Olemme erityisen iloisia siitä, että voimme omalta osaltamme tarjota nuorille mahdollisuuden kokoontua yhteisen tekemisen äärelle. Teatterin uutta luova ja hyvää tekevä voima syntyy ihmisistä, jotka kokoontuvat samaan tilaan, yhteisen asian äärelle”, Nuorten näyttämön toiminnasta vastaava Jukka Heinänen kertoo.

Nuorten näyttämöllä nuoret pääsevät tekemään teatteria ammattilaisten opastuksella.  Nuorten näyttämö on tarkoitettu kaikille noin 13–18-vuotiaille taidoista tai aikaisemmista harrastuksista riippumatta. Vuoden mittainen sukellus teatterin maailmaan huipentuu uuden produktion ensi-iltaan 41. Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaaleilla 5.–9.4.2022.

Jos sinua kiinnostaa esiintyminen, kirjoittaminen, ääni- tai valosuunnittelu tai mikä tahansa muu teatterin monista eri osa-alueista, hae rohkeasti mukaan!”, Heinänen kannustaa.

Nuorten näyttämöön mahtuu mukaan parikymmentä nuorta. Porukka muodostetaan Pikisalissa 20.9. klo 18 pidettävän tutustumis- ja hakutilaisuuden jälkeen.   

Hae mukaan täyttämällä hakulomake täällä perjantaihin 17.9.2021 mennessä.

Lisätietoja: Jukka.Heinanen@oulunteatteri.fi   

 

 

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun