Oulun teatteri hakee nuorta, naisoletettua näyttelijää

Meille töihin
Julkaistu

Haemme tanssitaitoista, näyttämöiältään 25­–35-vuotiasta naisoletettua näyttelijää määräaikaiselle, 1–2 vuoden kiinnitykselle 15.10.2021 alkaen.

Etsimme osaavaan joukkoomme ammattitaitoista ja innostunutta näyttelijää, joka jakaa tahtomme luoda ja ylläpitää hyvää työilmapiiriä. Toivomme myös halua tarttua erilaisiin yleisötyön projekteihin. Ikä- ja sukupuolirajaukset johtuvat tulevien roolien luonteista.

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, jossa halutaan tehdä sisältörikkaita, monipuolisia ja elossa olevia esityksiä. Teatteri tekee vuosittain 7–8 ensi-iltaa ja työllistää vakituisesti lähes sata henkilöä. Näyttelijät työskentelevät osana taiteellista henkilökuntaa, jota johtaa taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio.

Hakijalla tulee olla teatterialan korkeakoulututkinto. Palkkaus on TES:n mukainen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään 13.9.2021 mennessä sähköpostitse alma.lehmuskallio@oulunteatteri.fi. Haastattelut järjestetään perjantaina 17.9. Tiedustelut puhelimitse 3.9. klo 11–17, taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio, puh. 044 703 7011.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun