Haemme kampaaja-maskeeraajaa

Meille töihin
Julkaistu

Etsimme sinua, osaava

Kampaaja-maskeeraaja

Tarjoamme vakituisen työsuhteen Pohjois-Suomen suurimman ammattiteatterin kampaamossa.

Hallitset parturi-kampaajan työtehtävät, leikkaamisen, värjäämisen ja kampaukset sekä nykypäivästä että historiasta. Taitoihisi kuuluu myös meikkaaminen ja maskeeraaminen: teet yhtä sujuvasti kaunista kuin rujoakin meikkiä ja hallitset myös erikoisefektien sekä irto-osien tekemisen. Osaamiseesi kuuluu myös peruukkien valmistus ja huolto sekä viiksien, parran ja pulisonkien käsittely ja valmistus.

Sinulla on kykyä työskennellä niin ryhmässä kuin itsenäisesti, siedät hyvin painetta ja olet valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työskentelet sekä näytöksissä että näytösten valmistamisessa yhdessä muiden osastojen kanssa, kuvauksissa ja muissa kampaamoon liittyvissä tehtävissä.

Kampaajan ja maskeeraajan koulutus vaaditaan ja aiempi työkokemus teatterista katsotaan eduksi.

Jätä hakemus ja CV 1.8.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen eija.juutistenaho@oulunteatteri.fi.

Tule osaksi kulttuuripääkaupunkia 2026 ja hae meille töihin!

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan.  

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun