Anssi Kela konsertoi marraskuussa Oulun teatterilla

Anssi Kela
Julkaistu

Anssi Kelan suosittu elämäkertakonsertti Mun täytyy kävellä näin Oulun teatterissa marraskuussa.

Anssi Kelan suosittu Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonsertti saapuu Ouluun. Konsertti koetaan Oulun teatterin suurella näyttämöllä 25. marraskuuta klo 19. Konsertti kiertää Suomea lisäksi Seinäjoella, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Helsingissä. 

Mun täytyy kävellä näin -esitys on yhdistelmä konserttia, monologia ja filmiä. Yksi mies, laulut ja tarinat. Kitara, näyttämö ja valkokangas. Artisti avautuu yleisölleen ja kertoo tarinansa omin sanoin. Niin hyvät ja hauskat kuin vaikeatkin hetket.   

Lipunmyynti konserttiin alkaa torstaina 17.6.2021 klo 9 Ticketmasterin sivuilla.

Anssi Kela: Mun täytyy kävellä näin

To 25.11. klo 19
Suuri näyttämö, kesto 2,5 t (ei väliaikaa)
Liput 46,40 euroa (sis. 3,50 euron toimituskulun) 

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun